Home Sport Hrvatski rukometaši: Naša grupa je nevjerojatna, a Francuskom moramo na nož!

Hrvatski rukometaši: Naša grupa je nevjerojatna, a Francuskom moramo na nož!

202
0

Hrvatska rukometna reprezentacija uspješno je svladala Rumunjsku rezultatom 31:25, potvrdivši svoj prolazak u drugi krug Europskog prvenstva. Unatoč šokantnom remiju između Austrije i Španjolske (33:33), Hrvatska će prenijeti samo jedan bod u drugi krug, gdje će se suočiti s izazovima protiv Francuske, Mađarske, Islanda i domaćina, Njemačke.

Najbolji igrač utakmice protiv Rumunjske, Luka Lovre Klarica, izrazio je zadovoljstvo rezultatom i vlastitim doprinosom, zamjenjujući ozlijeđenog Martinovića na desnom beku. Klarica je naglasio važnost timskog rada te izrazio nadu da će nastaviti pružati kvalitetne izvedbe u korist ekipe tijekom cijelog prvenstva.

Tomislav Kušan, koji je dao svoj maksimum tijekom utakmice, istaknuo je težinu susreta i zadovoljstvo pobjedom. Naglasio je važnost da se nitko nije ozlijedio, posebice nakon ozljede Martinovića, te se zahvalio navijačima na podršci.

Igor Karačić, u osvrtu na utakmicu, izrazio je zadovoljstvo izvedbom ekipe pod pritiskom i naglasio važnost koncentracije i fokusa. Karačić je pohvalio sve igrače koji su se istaknuli protiv Rumunjske, ističući dubinu i kvalitetu ekipe. Spremanje za drugi krug Europskog prvenstva podrazumijeva odmor, putovanje i pripremu za izazove koji ih očekuju.

Unatoč teškoćama, Hrvatska rukometna reprezentacija optimistično gleda prema nastavku natjecanja i izražava uvjerenje da će pružiti vrhunske predstave u drugom krugu Europskog prvenstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here