Home Mozaik I majka je plakala: Snimka dječaka kod frizera obišla svijet, pogledajte mu...

I majka je plakala: Snimka dječaka kod frizera obišla svijet, pogledajte mu samo kosu

71
0

Dok su djeca mala, poznato je da ih je teško natjerati da rade nešto što ne žele ili im je iz bilo kojeg razloga neugodno, ma koliko im to i nije potrebno.

Jedna od takvih situacija je odlazak na šišanje. Škare kod većine djece izazivaju strah, pogotovo kada su u rukama potpuno nepoznate djelatnice frizerskog salona.

Upravo takvo iskustvo jedna je mama podijelila sa svojim djetetom koje se mjesecima nije htjelo ošišati. Kad je konačno prelomila i odvela ga u salon, svi su ostali u čudu. Naime, njezino dijete imalo je bujne, duge uvojke do pola leđa. Nepoznati ljudi koji su bili tamo mislili su da se radi o djevojčici. No, kada ga je frizerka polako počela sve kraće šišati, bilo je jasno da se radi o prekrasnom dječačiću.

Kako se ne bi bojao friziranja i napokon dopustio nekome da ošiša njegove bujne kovrče, frizer je osmislio cijeli mali show animirajući svog klijenta. Rezultat je izmamio osmijeh na lice i djeteta i majke, ali i cijele internetske zajednice kada je video frizure postao viralan.

– Sve vrijeme sam mislio da je djevojka –

– Lijep je i sa kosom i bez nje.

– Nisam očekivao ovakav kraj videa, on je sigurno presladak dečko –

– Bio sam šokiran kada sam konačno shvatio da to nije djevojka sa videa –

– Vidi ga samo kako plače, bilo mi ga je žao –

– Nikada neću shvatiti zašto se djeca toliko boje frizera

– Pogledajte kako neodoljivo pozira kada je vidio kako je lijepo ošišan – samo su neki od komentara ispod objavljenog videa.

Previous articleSrbi hvale mlade hajdukovce: Bili tići majstori drame za infarkt!
Next articlePronađen kokain, marihuana, novac, vage…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here