Home Mozaik Ima 26 godina i 22 djece, 21 sa surogat majkama: “Želim ih...

Ima 26 godina i 22 djece, 21 sa surogat majkama: “Želim ih više od sto”

185
0
instagram 2 fotor 20240201171110
instagram 2 fotor 20240201171110

Kristina Ozturk, u braku s turskim milijunašem Galipom, potrošila je 168 tisuća eura na majke koje su im stavile maternicu na raspolaganje, a 80 tisuća eura godišnje troši na dadilje

Mlada žena u dobi od samo 26 godina već ima 22 djece i rekla je da ih želi najmanje 105. Kristina Ozturk, stanovnica Georgije, rodila je 21 dijete putem surogat majčinstva, a 20 ih je rođeno u nešto više od godinu dana. 26-godišnjakinja, udana za 58-godišnjeg turskog milijunaša Galipa Ozturka, o svom životu govori na svom Instagram profilu batumi_mama koji ima više od 256 tisuća pratitelja. “Reklo bi se da je sve što se tiče odgoja djece već napisano, ali svaki dan roditelji dalje traže korisne informacije kako bi svojoj djeci pružili samo najbolje. Ni ja nisam iznimka. Kao majka dvadeset i dvoje djece, sa sigurnošću mogu reći da ne postoji previše informacija: uvijek možete pronaći nešto novo”, napisala je u objavi.

Mlada je žena tada rekla da je “nakon desetaka, ako ne i stotina članaka, knjiga, webinara i tečajeva, odlučila napisati svoju knjigu u kojoj će najvažnije informacije za mlade roditelje biti prikupljene i strukturirane malo pomalo”. Kristina i Galip su od ožujka 2020. do srpnja 2021. ukupno platili 168.000 eura surogat majkama, a godišnje potroše 80.000 eura na 16 babysitterica. Govoreći za Fabulous, žena je rekla: “Uvijek sam s djecom, radim sve što mame inače rade.” Majka, koja je u to vrijeme živjela u trokatnoj vili sa svojom obitelji, rekla je da su ona i Galip odlučili koristiti surogat majke jer su željeli imati što više djece. Njihovo prvo dijete Mustafa rođeno je 10. ožujka 2020., dok posljednja, njihova 22. zajednička kći Olivia ima dvije godine.

“Moji dani nisu nikad dosadni”

“Mogu reći jedno: moji dani nikad nisu dosadni. Svaki dan je drugačiji, od planiranja rasporeda osoblja do kupovine za moju obitelj”, rekla je Kristina o svojoj rutini. Kristina je također otkrila da troši 4600 eura tjedno na potrepštine za bebu, uključujući 20 velikih vrećica pelena i 53 paketa adaptiranog mlijeka. 26-godišnjakinja je upoznala bogatog vlasnika hotela Galipa tijekom odmora u obalnom gradu Batumiju u Gruziji.

Kako javlja Daily Mail, biznismen je uhićen u svibnju prošle godine nakon što su u pretresu kuće pronađene “izrazito velike količine” droge. Optužen je i za utaju poreza, krivotvorenje i pranje novca. Galip je već bio pobjegao iz Turske 2018. nakon što mu je žalbeni sud potvrdio doživotnu kaznu za ubojstvo iz 1996. No njegov pravni tim rekao je da će se žaliti, a biznismen je negirao sve zločine. Kristina je na svom Instagram profilu prepričala teške trenutke koje je proživjela bez supruga. “Mnogi od vas primijetili su da mi je zbog događaja u našoj obitelji teže održavati stranicu”, rekla je u objavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here