Home Najnovije Ispovijest žene koja misli da ju muž vara s muškarcem: “Samo želim...

Ispovijest žene koja misli da ju muž vara s muškarcem: “Samo želim da bude iskren.”

196
0
ezgif 1 1ad89d85a5
ezgif 1 1ad89d85a5

Supruga sada sumnja u muškarčev angažman, a sve je počelo njegovim priznanjem kada se pridružio grupi.

“Ja imam 39 godina, a moj suprug 41 godinu. Imamo sina od 6 godina. Moj suprug se prije nekoliko mjeseci pridružio grupi o ribičkoj emisiji koju gleda na televiziji. Počeo je slati poruke drugom muškarcu i priznao mu da on je biseksualac – a onda i meni. Bila sam jako nesretna kad sam saznala da je on prvi njemu priznao svoju seksualnost, pogotovo jer smo se zakleli da nećemo skrivati tajne jedno od drugog.

Nakon toga su se stvari promijenile. Telefonski razgovori trajali su od večere do ponoći gotovo svake večeri. Taj bi čovjek čak nazvao mog muža dok je bio u kupaonici. Situacija je postala toliko loša da sam svog muža morala podsjetiti na njegovu odgovornost prema našem sinu, za kojeg sam osjećala da ga zanemaruje”, rekla je.

Ljutita žena vjeruje da ju je muž varao

“Nakon toga su se vidjeli. – Nakon toga je čovjek kupio kartu mom mužu da zajedno odemo na glazbeni festival. To je značilo da će moj muž biti odsutan na produženi vikend. Molila sam muža da ne ide, ali je bio uporan, tvrdeći da je to samo nekoliko dana, a ne mjesec dana.

Nakon toga je priznao da su noćas spavali u istom krevetu, ali tvrdi da se ništa nije dogodilo. Kaže da čovjek nije bio po njegovom ukusu, ali ja mu ne vjerujem. Rekao mi je da je čovjeku jasno dao do znanja da želi spasiti svoj brak. Međutim, i dalje mislim da nešto skriva. Samo želim da bude iskren. Slomljena sam, ali se pravim hrabra i izigravam osmijeh za svog sina” – rekla je žena u svojoj ispovijesti. Savjetnik ovog časopisa joj je objasnio da ne može tako dalje.

“Recite mu da osjećate da nešto skriva i da želite da bude iskren, inače će nedostatak povjerenja uvijek biti problem. Vaš muž je vjerojatno jako nesretan zbog svojih osjećaja. Inzistirajte da zajedno potražite pomoć kako biste vidjeli hoće li može realno obećati da će biti vjeran u budućnosti” – poručila joj je savjetnica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here