Home Sport Ivan Asić: Vjerujemo u prolaz

Ivan Asić: Vjerujemo u prolaz

930
1

Nakon uspješno odrađenog prvog kvalifikacijskog turnira Eurolige u mađarskom Szegedu, vaterpoliste Primorja EB ovoga vikenda očekuje finalni ispit za plasman u natjecanje u skupinama najvećeg europskog klupskog natjecanja. Iako nisu imali puno vremena za zajedničke pripreme, Riječani su u Szegedu pokazali kako će se s njima morati ozbiljno računati. Prema riječima trenera Ivana Asića, Primorje je spremno za ispunjenje prve ovogodišnje zadaće, a to je plasman u Euroligu.

– Prije početka sezone postavili smo sebi neke ciljeve, a jedan od njih je svakako i plasman u Euroligu. Nismo imali previše treninga za uigravanje, ali i ovo malo vremena provedenog zajedno, odlično smo iskoristili i vjerujem da nećemo podbaciti te da ćemo na Kantridi izboriti prolazak među najbolje momčadi Europe, kazao je Asić.

Drugi ovogodišnji cilj?

– Cilj je svakako umiješati se u borbu Juga i Mladosti za naslov prvaka Hrvatske. Obzirom na kvalitetu sve tri momčadi, mislim da će biti gusto i da će ova sezona biti jako zanimljiva, mišljenja je riječki strateg. (crowaterpolo.com)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here