Home Vijesti VIVODA: Izabrani dopredsjednici Gradskog vijeća, zaiskrilo između Miletića i Vivode

VIVODA: Izabrani dopredsjednici Gradskog vijeća, zaiskrilo između Miletića i Vivode

223
0

Nakon izabrane predsjednice Gradskog vijeća Ane Trošelj, Gradsko vijeće je u nastavku rada izabralo i dopredsjednike. Biti će to Željko Jovanović (SDP) kao dopredsjednik iz reda nacionalnih manjina i Josip Ostrogović (HDZ) iz opozicijske kvote.

Nakon toga se pristupilo izbora Odbora za izbor i razrješenja. I načelu tog odbora će biti SDP-ovac Željko Jovanović, dopredjsednica će biti Tea Mičić Badurina, član iz reda vladajuće većine Vedran Vivoda, a dva člana iz opozicijske kvote Štefica Jagić Rađa (HDZ) i Davor Štimac (nezavisna lista).

Cijelo konstituiranje je prošlo u konsenzualnom tonu, zaiskrilo je tek nakon istupa Marina Miletića (Most) koji je rekao kako javnost treba znati da je koalicija SDP-PGS na ovoj sjednici dobila pojačanje u Akciji mladih te da u opoziciji ostaju Most, HDZ i Štimac. Istaknuo je i kako vijećnike Mosta neće biti moguće kupiti niti za sve novce i funkcije ovog svijeta.

Prozvanim se osjetio Vedran Vivoda (AM) koji je Miletiću odgovorio kako njega nitko nije kupio te pozvao Miletića da iznese dokaze.
– Nismo ušli u koaliciju, a prijedlog SDP-a i PGS-a za predsjednika vijeća smo podržali zato jer želimo da vijeće počne raditi, zaključio je vijećnik Akcije mladih.

Previous articleAkcija mladih podržala koaliciju SDP-PGS, Ana Trošelj predsjednica Gradskog vijeća
Next articleUplatio 5 eura na rezultate jučerašnjih utakmica Eura i postao bogataš!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here