Home Sport Jedan od najvećih NBA igrača u povijesti napravio je dijete 13-godišnjoj djevojci

Jedan od najvećih NBA igrača u povijesti napravio je dijete 13-godišnjoj djevojci

113
0

Karl Malone (59) jedna je od najvećih zvijezdi u povijesti NBA-a. Dvaput je proglašen najkorisnijim igračem najbolje svjetske košarkaške lige, treći je strijelac u povijesti, a s Utah Jazzom je u devedesetima dvaput igrao finale protiv Jordanovih Bullsa.

Koliko god sjajna bila njegova igračka karijera, toliko mrlja ima kao čovjek. Posebno je upečatljiv događaj iz 1983. godine o kojem ovih dana ponovno pišu američki mediji. Tada je 20-godišnji Malone napravio dijete 13-godišnjoj djevojci, ali se ta informacija dugo tajila.

Iako je prvotno zanijekao da je imao seksualni odnos s 13-godišnjom Glorijom Bell, njena obitelj je pokrenula postupak kojim je dokazano njegovo očinstvo. On je tad igrao na Sveučilištu u Louisiani i nije ni izbliza bio globalno popularan.

Izbjegao je zatvorsku kaznu zato što su roditelji djevojke odlučili da mu ne žele uništiti karijeru te su smatrali da bi dijete ostalo bez ikakve naknade od svojeg oca koji ne može igrati i zarađivati.

Gloria je djetetu dala ime Demetress. Malone ga je tek naknadno priznao, a prvi put ga je vidio kada je mladiću bilo 17 godina. Demetress je kasnije postao profesionalni NFL igrač te je igrao za Buffalo Billse, Philadelphia Eaglese i Dallas Cowboyse.

Malone je jako rijetko u medijima i izbjegava pitanja, naročito ona koja se tiču njegovog privatnog života. Tako je bilo i u posljednjem intervjuu koji je dao za Salt Lake City Tribune koji ga je upitao o toj epizodi njegovog života. “Ne želim o tome pričati, nemojte me to pitati. To je moj život, moj privatni život i pobrinut ću se za to kako sam naučio”, rekao je Malone.

Nije to bio jedini sličan slučaj. Naime, Malone je sa 17 godina jednoj ženi napravio blizance, a za to se saznalo tek naknadno. Međutim, 1990. godine se oženio s Kay Kinsey. S njom ima četvero djece, a navodno je i s onima iz ranijih avantura u boljim odnosima. “Nisam se na pravi način ponio prema starijoj djeci. Pogriješio sam, ali ne mogu vratiti vrijeme”, rekao je 2018. godine.

Previous articleSrpski novinar: Modrić maže pjenu na usta bijesnim psima!
Next articleMilanović o uredu većem od Kolindinog: ‘Rasipan sam i volim krasti’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here