Home Mozaik Jeziva priča 62-godišnjaka koji je 4 dana bio zakopan živ: Policija je...

Jeziva priča 62-godišnjaka koji je 4 dana bio zakopan živ: Policija je čula njegove vriske i spasila ga (VIDEO)

112
0
rupa

Dramatična priča desila se u Moldaviji. Muškarca je spasila policija, a priča je obišla svijet. Prema onome što je proizašlo iz istrage, muškarac je zakopan živ u svojevrsnom podzemnom podrumu zbog svađe s 18-godišnjakom koji je uhićen.

62-godišnjak živ zakopan: rekonstrukcija činjenica

Događaji su se zbili 12. svibnja. Istraga je započela pronalaskom mrtve ženske osobe u kući. Žrtva je bila supruga živog zakopanog 62-godišnjaka kojem se izgubio trag. U narednim satima policija je u izrazito zbunjenom stanju zaustavila 18-godišnjaka koji je u policijskoj postaji davao nepodudarne i konfuzne izjave. Policija je stoga odlučila otići do mladićeve kuće u selu Ustia, u sjeverozapadnoj Moldaviji. Ovdje su, međutim, policajci čuli prigušene krikove koji su dolazili iz podzemlja. Kasnije, pokušavajući kopati u smjeru krikova, pronašli su ulaz u podzemni podrum u kojem je bio čovjek.

Priča čovjeka kojeg je spasila policija

Cijelu priču ispričao je 62-godišnjak koji se čudom spasio nakon 4 dana u kojima je bio zakopan živ. Prema njegovim riječima, naime, 4 dana ranije pio je u društvu 18-godišnjaka koji ga je iznenada, uznemiren, udario od čega je izgubio svijest. Napokon, kada se probudio, dogodila se tragedija: 62-godišnjak se našao blokiran, a ulaz u podzemlje bio je zazidan. Danima je vrištao a da ga nitko nije čuo, sve dok ga malo prije nego što će zauvijek izgubiti svijest, nije spasila policija. No, nepoznati su razlozi koji su 18-godišnjaka nagnali da ubije 74-godišnjakinju i živog zakopa 62-godišnjaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here