Home Vijesti JGL obilježava 20.-ti rođendan na riječkom Korzu

JGL obilježava 20.-ti rođendan na riječkom Korzu

1402
8

Riječka farmaceutska tvrtka JGL, povodom 20. obljetnice uspješnog poslovanja i pod motom „JGL već 20 godina brine o Vašem zdravlju“, u petak, 17. lipnja 2011. godine, na riječkom Korzu organizira besplatne zdravstvene preglede i zabavu za mališane. Zdravstveni pregledi obavljat će se u šatoru koji će biti smješten na Korzu, na Trgu 128. Brigade HV-a (između „Kraša“ i „Tiska“), dok će se zabavne radionice za djecu održavati „preko puta“, na Trgu Republike Hrvatske (između „McDonalds’a i Pommeryja“).

Liječnici i drugo zdravstveno osoblje JGL-a u periodu između 10 i 18 sati u petak će tako građanima pružiti sljedeće, besplatne i preventivne zdravstvene preglede:

mjerit će krvni tlak,
mjerit će razinu šećera i lipida u krvi,
mjerit će očni tlak nekontaktnim tonometrom,
savjetovat će o pravilnom disanju,
savjetovat će o pravilnoj prehrani i po želji određivati indekse tjelesne mase.

Nakon obavljenog pregleda, svatko će dobiti nalaz s izmjerenim vrijednostima, pa će ovim putem pretraga zasigurno biti ugodnija, lakša i brža nego što je to inače. S druge strane, na Trgu RH, za djecu će biti organizirano puno zabavnih i edukativnih aktivnosti. Istog dana, svi posjetitelji, kao i oni koji šečući Korzom „uhvate“ JGL-ov promotivni letak, moći će u JGL-ovoj prodavaonici „Zdravlje i ljepota“ (Korzo 20) dobiti 20% popusta na cijeli asortiman. Uz slavlje zdravlja i dječje radosti, bit će to idealna prilika da tvrtka JGL s građanima proslavi svoj 20.-ti rođendan.

mm

Previous articleBAT, JTI i Philip Morris istodobno u rat protiv TDR-a
Next articleGoogle: Rijekadanas i u svibnju najjači u Rijeci i PGŽ

8 COMMENTS

 1. tako je mazinga. zadnji mohikanci rijecke industrije, proizvodnje, izvoza… jos i slave.. unistimo i to malo, tako da svako rijecko dijete ima perspektivu zaposlenja u netrovajucem usluznom sektoru. da bude konobar!

 2. Čestitam Jadran Galenskom Laboratoriju ovu veliku obljetnicu i želim im puno uspjeha i sreće u radu. Neka uz svoje ime diljem svijeta u koji se šire pronesu i ime našeg grada. Kamo sreće da u Rijeci imamo još nekoga tko bi proizvodnjom bilo čega u naš grad donio svježi novac. JGL ima šanse biti za Rijeku ono što je PLIVA bila za Hrvatsku.
  Nadam se da će JGL dio svojih prihoda odvojiti za svoj grad, ne sponzorirajući Obija i njegove “projekte” nego pomažući u uređenju vrtića, škola, parkova i naravno…otvaranjem novih radnih mjesta.

  Dragi Mazinga Z,
  Ovaj grad je zatrovan SDP-om i njihovim letargičnim odnosom prema ljudima koji su im poklonili povjerenje. Zatrovan je nejedinstvom ljudi koji ponekad ne shvaćaju da je potrebno stati rame uz rame i čvrsto krenuti naprijed u borbi protiv onih koji godinama uništavaju naš grad. I zato tvoj citat ponavljam imajući u mislima riječki SDP – 20 godina trovanja i još slave.
  Dosta je bilo…

 3. nije jedna industrijska grana kao takva pozitivna ni negativna. u stvari, ona je jako nuzna. nemoj mi samo srrat da kad se posjeces ne stavis nista na ranu.. ili na opeklinu.. ali imas izbor upotrijebit mast proizvedenu u rijeci ili, ako je ne bude bilo, moc ces lovu davat njemackom bayeru. i nemoj mi rec da obolis da bi odbio lijek koji ce ti pomoc.
  nije kriva farmaceutika. krivi su nemoralni i korumpirani doktori (to nisu svi, nije ni vecina, da se razumijemo) koji pacijentima propisuju bespotrebne lijekove zbog zarade kompanija koje im placaju putovanja na sejsele.
  problem je, dakle, u nemoralu jednih, odnosno gluposti drugih koji bi gutali pilule svih boja.

 4. ouyea sva čast, lijepo si ovo napisao,
  a ti Mazinga ne bi ti bilo loše da si popiješ koju tableticu

 5. Svejedno si pročitajte malo ne budite ljeni. A što se tice sranja, ti če mi zabraniš da ne serem.
  Živile tablete i posljedni mohikanci. Zadovoljni?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here