Home Najnovije Jon Jones se nakon tri godine vratio u UFC spektakularnom pobjedom i...

Jon Jones se nakon tri godine vratio u UFC spektakularnom pobjedom i prozvao Miočića

126
0

Jon Jones (35) se vratio borbama nakon više od tri godine i pobijedio Cyrila Ganea (32) u Las Vegasu na UFC-ovu eventu 285 i osvojio naslov prvaka teške kategorije, koja je ostala bez prvaka nakon što je Francis Ngannou izašao iz UFC-a. Posebno je značajno da je Jones došao do ove povratničke pobjede u teškoj kategoriji, iako je prije toga 12 godina bio u poluteškoj.

Nema se ni što puno napisati o meču, sve je bilo gotovo vrlo brzo u prvoj rundi, Jones se nije stigao ni oznojiti. Fizički se nametnuo Ganeu, izgledao je kao da je dvostruko jači od njega i odmah ga uzdrmao udarcima, doveo u neugodno poziciju, a onda i submissionom natjerao na tapkanje.

Nakon borbe Jones je zahvalio Isusu Kristu i svom timu pa poručio: “Uzbuđen sam, jako dugo radim za ovo. Spremao sam povratak i vjerovao. Želim zahvaliti mojoj obitelji, mojoj zaručnici koja mi je najveća podrška”, rekao je Jones pa prozvao Stipu Miočića:

“Tako je, želim Miočića, dajmo fanovima ono što oni žele. Spreman sam za tu borbu i želim je na ljeto. Stipe, ti si najveći teškaš svih vremena i to je ono što želim. Nadam se da si spreman, jako želim tu borbu.”

Previous articleVIDEO: Rakitić promašio penal u debaklu Seville
Next articleRiječki nadbiskup: Moraju odgovarati i pedofili u Crkvi i oni koji su im to omogućili

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here