Home Vijesti Jovanović: Građani Hrvatske prepoznali da je Zoran Milanović bolji kandidat

Jovanović: Građani Hrvatske prepoznali da je Zoran Milanović bolji kandidat

989
1
foto: HRT

Željko Jovanović (SDP) nakon objave izlaznih anketa prvo je čestitao svima koji su izašli na izbore, a potom posebice onima koji su dali glas Zoranu Milanoviću. Istaknuo je da su ovo tek prve izlazne ankete te da moraju biti realni te sačekati kada se prebroji i posljednji glas, no ujedno napominje kako ovi rezultati otvaraju vrata optimizmu.

– Čini nam se da su građani Hrvatske prepoznali da je Zoran Milanović bolji kandidat, da je on kandidat koji će, prije svega, vratiti povjerenje i dignitet u funkciju predsjednika Republike Hrvatske. Mandat Grabar Kitarović i HDZ-a doveli su do toga da su građani izgubili povjerenje u sve institucije, što je dovelo i do toga da građani odlaze iz Hrvatske. Ovom pobjedom, uvjeren sam, počinje povratak povjerenja u institucije i na taj način jedna bolja i otvorenija Hrvatska u kojoj neće vladati klijentelizam i korupcija – kazao je Jovanović.

1 COMMENT

  1. Zaista je bolji kandidat od Kolinde, jer Hrvatska jos nema zenske kandidatkinje alias “Katarina velika” koja bi izgradila veliku Hrvatsku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here