Home Vijesti Jovanović: Nitko ne ruši Milanovića, ne znam ništa o Linićevom tajnom računu

Jovanović: Nitko ne ruši Milanovića, ne znam ništa o Linićevom tajnom računu

3427
0

Željko-Jovanović255Neupitna je Slavkova energija, znanje i iskustvo koje je snažno udaralo ritam našoj Vladi. Međutim, jednako tako je bitno da između premijera i svakog ministra postoji snažno međusobno povjerenje, rekao je ministar znanosti i obrazovanja Željko Jovanović prije sjednice Vlade u četvrtak i dodao kako je bez toga teško raditi.
To nepovjerenje koje je postojalo posljednja dva mjeseca bilo je veliko opterećenje za Vladu, objašnjava. Činjenica da Linića zamjenjuje njegov najbliži suradnik, Boris Lalovac, govori da će Ministarstvo financija nastaviti raditi u istom smjeru na temeljima koje je postavio Linić i to je svojevrsno priznanje za njegov rad, izjavio je Jovanović za 24sata.

– Slavko će svojim radom u parlamentu dodatno ojačati našu parlamentarnu većinu. Možemo govoriti o jednoj ‘win – win’ situaciji za SDP – dodao je Jovanović.

Ne zna ništa o tajnim računima Slavka Linića

Na pitanje novinarke kako komentira što je talijanska financijska policija otkrila tajne račune Slavka Linića i dostavila ih državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, Jovanović je rekao kako ne zna ništa o tome.
Pročitao je pismo koje mu je Linić poslao prije Sjednice predsjedništva SDP-a, ali tu se više nema što reći.
– Ljudi, mi smo odgovorna stranka. U SDP-u nitko ne pomišlja o rušenju Milanovića jer je to rušenje hrvatske Vlade koja je pobijedila na izborima upravo zahvaljujući podršci SDP-ovog članstva i SDP-ovih birača i SDP-ovih simpatizera – rekao je Jovanović i poručio kako će se narednih nekoliko tjedana koncentrirati na EU izbore, pokazati kako su najjača politička snaga, nakon toga odraditi ovaj mandat do kraja i osigurati da se u Hrvatskoj živi bolje.

Previous articleDeseci privedenih navijača, policija koristila suzavac?
Next articleUlaznice za uzvrat Kupa već rasprodane!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here