Vijesti

Jovanović: Nitko ne ruši Milanovića, ne znam ništa o Linićevom tajnom računu

Jovanović: Nitko ne ruši Milanovića, ne znam ništa o Linićevom tajnom računu

Željko-Jovanović255Neupitna je Slavkova energija, znanje i iskustvo koje je snažno udaralo ritam našoj Vladi. Međutim, jednako tako je bitno da između premijera i svakog ministra postoji snažno međusobno povjerenje, rekao je ministar znanosti i obrazovanja Željko Jovanović prije sjednice Vlade u četvrtak i dodao kako je bez toga teško raditi.
To nepovjerenje koje je postojalo posljednja dva mjeseca bilo je veliko opterećenje za Vladu, objašnjava. Činjenica da Linića zamjenjuje njegov najbliži suradnik, Boris Lalovac, govori da će Ministarstvo financija nastaviti raditi u istom smjeru na temeljima koje je postavio Linić i to je svojevrsno priznanje za njegov rad, izjavio je Jovanović za 24sata.

– Slavko će svojim radom u parlamentu dodatno ojačati našu parlamentarnu većinu. Možemo govoriti o jednoj ‘win – win’ situaciji za SDP – dodao je Jovanović.

Ne zna ništa o tajnim računima Slavka Linića

Na pitanje novinarke kako komentira što je talijanska financijska policija otkrila tajne račune Slavka Linića i dostavila ih državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, Jovanović je rekao kako ne zna ništa o tome.
Pročitao je pismo koje mu je Linić poslao prije Sjednice predsjedništva SDP-a, ali tu se više nema što reći.
– Ljudi, mi smo odgovorna stranka. U SDP-u nitko ne pomišlja o rušenju Milanovića jer je to rušenje hrvatske Vlade koja je pobijedila na izborima upravo zahvaljujući podršci SDP-ovog članstva i SDP-ovih birača i SDP-ovih simpatizera – rekao je Jovanović i poručio kako će se narednih nekoliko tjedana koncentrirati na EU izbore, pokazati kako su najjača politička snaga, nakon toga odraditi ovaj mandat do kraja i osigurati da se u Hrvatskoj živi bolje.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

PGS se pridružio Amsterdamskoj koaliciji

spJanuary 17, 2019

Lista za Rijeku i Unija Kvarnera potpisali ‘Platformu 051’: Bez dominantne regionalne opcije nema jake Rijeke i Kvarnera

spJanuary 17, 2019

Poropat pisao Plenkoviću: Istarski političari kupuju mir u Istri, Uljanik i dalje neprijatelj 3.maju

spJanuary 17, 2019

Pješak teško ozlijeđen nakon prelazeći cestu na crveno!

spJanuary 16, 2019

Promjena vremena: Stižu olujna bura i snijeg

spJanuary 16, 2019

Rekorder tjedna napuhao 1,80 promila

spJanuary 15, 2019

Tri potresa u sjevernom Jadranu

spJanuary 15, 2019

Komadina očekuje ostavku direktora Ekoplusa

spJanuary 14, 2019

Prijetio oružjem pa opljačkao kladionicu

spJanuary 14, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.