Sport

Jug slavio nakon peteraca!

Jug slavio nakon peteraca!

jugprim3Nakon ruleta peteraca Jug Croatia osiguranje pobijedilo je Primorje Erste banku 13:12 i izjednačilo na 1:1 u finalnoj seriji doigravanja za prvaka Hrvatske.

Odlučujući peterac u sedmoj seriji realizirao je Paolo Obradović, nakon što je prije toga Garcia pogodio spojnicu. Gosti iz Rijeke imali su prigodu odnijeti pobjedu iz Gruža u petoj seriji, kada je pri rezultatu 10:11 za Primorje, Suknu Bijač obranio peterac.

Prva četvrtina završila je neriješeno sa samo dva gola ukupno. Domaćine u vodstvo dovodi Bošković u petoj minuti iz sumnjivog gola, nakon što je s igračem više pogodio prečku od koje se lopta odbila na gol crtu, a sudac Banovac priznao gol. Minutu kasnije već je 1:1, nakon što igraća više koristi Garcia.

Primorje dobiva drugu četvrtinu rezultatom 4:2. U drugoj minuti nastavka Radu koristi igrača više za prvo vodstvo gostiju. Rezultat u egal vrača Obradović pogodivši s vanjske pozicije. Odličnim udarcem iskosa s desne strane Petrović ponovno dovodi Primorje u vodstvo 2:3, da bi u istoj minuti Bošković svojim drugim golom izjednačio na 3:3. Do velikog odmora Primorje preko Buljubašića s igračem više i kapetana Krapića odlaze na plus dva 3:5.

U nastavku utakmice Obradović postiže dva gola za Jug, dok za Primorje pogađaju Radu i Petrović. U 17 minuti Sukno promašuje peterac i prigodu za tri razlike.

Posebna drama viđena je u posljednjih osam minuta. Petrović trećim golom u 27 minuti odvodi Primorje na plus tri 8:5, da bi domaćini od preko Fatovića, Bicaria i Bušlje izjednačili na 8:8, nakon čega se pristupilo izvođenju peteraca.(HRT)

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

14 natjecatelja i tri natjecateljice te dječja staza na ovogodišnjem Carnival Snowboard Sessionu

spFebruary 19, 2019

Dario Župarić: Moramo biti zadovoljni remijem

spFebruary 18, 2019

Bišćan: Moramo biti zadovoljni

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Bez golova i pobjednika u Jadranskom derbiju!

spFebruary 16, 2019

152. Jadranski derbi

spFebruary 16, 2019

Igor Bišćan uoči Hajduka: Posebna utakmica za nas i naše navijače

spFebruary 15, 2019

Bolnica na Rujevici: Tomečak ozlijedio koljeno, Čolak van stroja mjesec dana!

spFebruary 13, 2019

Uprava NK Rijeke odgovorila Armadi: Ulaznice pojeftinile zbog karnevala

spFebruary 12, 2019

Armada opet udarila na Miškovića, tvrde da ih želi maknuti sa stadiona

spFebruary 11, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.