Home Mozaik Kako do krune Miss Hrvatske? Postani prvo Miss Primorsko-goranske županije!

Kako do krune Miss Hrvatske? Postani prvo Miss Primorsko-goranske županije!

377
0

Nova Miss Hrvatske birat će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od finalistica već se spremaju za finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu. “Među njima je i prošlogodišnja Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić koja će svoju tijaru predati nasljednici 18.lipnja u Mitan Marini u Novom Vinodolskom kada biramo predstavnicu naše županije na izboru Miss Hrvatske 2024”, objašnjava nam vlasnica podlicence Miss Primorsko-goranske županije Iva Bruketa.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru Miss Primorsko-goranske županije, hrvatske državljanke, neudane i bez djece, od 17 do 27 godina mogu ispuniti prijavnicu u linku https://miss.hr/prijavnica#.ZDe8nubP2Uk i javiti se Direkciji Miss Hrvatske do 1.5. jer je potraga za najljepšom na Kvarneru upravo krenula.

Rijeka je odnedavno dobila lijepo mjesto za opuštanje i zabavu u samom centru grada pod nazivom AZURA – Lounge | Eat | Club. Upravo će se tu održati casting u potrazi za novom Miss Primorsko-goranske županije. Datum je već odabran, naime 5.svibnja u 19 sati biti će odabrano dvanaest predstavnica s Kvarnera koje će sudjelovati na izboru Miss PGŽ, a samo će novoizabrana missica predstavljati našu županiju na finalu izbora Miss Hrvatske 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here