Home Mozaik Kamera snimila jeziv prizor pored groba: Majka tvrdi – ‘To je moja...

Kamera snimila jeziv prizor pored groba: Majka tvrdi – ‘To je moja kćer’, snimka će vas šokirati (VIDEO)

122
0

Malena Faviola Rodriguez umrla je 2018. kada je imala samo dvije godine. Njezina majka Saundra imala je brojne probleme, jer su s grobnog mjesta gdje Faviola počiva neprestano stvari nestajale.

Zbog činjenice da nestaju stvari, ponajviše igračke ostavljene pokraj groba, upozorila je upravu groblja u gradu Las Cruces u američkoj državi New Mexico da obrate pozornost na to. U blizini mjesta gdje je Faviola pokopana nalazio se nadgrobni spomenik muškarca na koji je bila postavljena kamera jer je obitelj sumnjala da grob navodno uništava ubojica tog čovjeka koji još nije uhvaćen.

Kada su ukućani uzeli provjeriti snimku s kamere kako bi vidjeli tko živi na grobu njihovih najmilijih, ostali su u šoku. Vidjeli su djevojčicu usred noći kako šeta po groblju, pa su se ljudi zabrinuli da se dijete ne izgubi, a kada su otišli u upravu groblja i pokazali im sliku, rekli su:

– Znamo tu djevojčicu – rekli su radnici groblja i odveli ih do mjesta gdje je pokopana mala Faviola.

Sljedećeg dana obitelj je došla na groblje kako bi zatekla Saundru i njezinu baku na Faviolinom grobu. Saundra je počela plakati kad su joj pokazali sliku.

– Znam da je to moja kći. Rekla nam je da ima nešto lijepo za pokazati što su snimili video kamerom. Izvadili su telefon i pokazali mi sliku te sam počela plakati – objasnila je Saundra, a prenosi CBS.

Na slici se vidi djevojka koja navodno hoda s visokim muškarcem, a Saundra pretpostavlja da se zapravo radi o muškarcu koji je pokopan nedaleko od Faviole.

– Mislim da je bila tu da ga odvede u nebo. Obojica su tragično umrli i nisu osjetili nikakvu pravdu. “Mislim da je bila tu da ga utješi i odvede u raj”, kaže Saundra.

Previous article‘Odgrizao mi je komad palca’ Prizor kakav se ne pamti na utakmici hrvatskih niželigaša!
Next articleFIFA objavila ljestvicu najboljih reprezentacija: Evo na kojem se mjestu nalaze Vatreni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here