Home Vijesti Katastrofa Bidena u prvoj debati s Trumpom, Demokrati razmišljaju o novom kandidatu!?

Katastrofa Bidena u prvoj debati s Trumpom, Demokrati razmišljaju o novom kandidatu!?

427
0
trumpbiden
trumpbiden

“Nakon katastrofalnog nastupa u debati protiv Donalda Trumpa, demokrati su raspravljali o tome da zamijene Bidena u daljnjoj utrci”, piše ugledni britanski The Telegraph.

Kako navode, Biden je tijekom 90-minutnog sučeljavanja, mrmljao, gubio misli i s vremena na vrijeme djelovao potpuno zbunjeno.

New York Times izvještava da skupina demokratskih kongresnika sada razmišlja o novom predsjedničkom kandidatu nakon što su vidjeli kako se “katastrofa odvija pred njihovim očima”.

David Axelrod, bivši viši savjetnik Baraka Obame, rekao je novinarima da će se u Demokratskoj stranci povesti rasprava treba li se Biden povući.

John King, glavni dopisnik CNN-a ustvrdio je da je nakon završetka debate u Demokratskoj stranci planula “duboka i agresivna panika”, prenosi Newseek.

“Angažirali su se stranački stratezi, izabrani dužnosnici, a sve je počelo odmah nakon što je debata završila”.

Nicole Wallace, dopisnica MSNBC-a za Bijelu kuću, rekla je za MSNBC da je rasprava o procesu zamjene predsjedničkog kanidata “živa i aktivna na najvišim razinama Demokratske stranke”.

Demokrati u ovom trenutku nemaju očitog kandidata jer su izbori za samo nekoliko mjeseci. U kontekstu zamjene Joea Bidena dosad se spominjao samo guverner Kalifornije Gavin Newsom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here