Home Najnovije Koalicija lud, zbunjen, normalan: PGS s SDP-om, BUZ s HDZ-om, a Jurčić...

Koalicija lud, zbunjen, normalan: PGS s SDP-om, BUZ s HDZ-om, a Jurčić još ne zna

1352
2

Ljubo Jurčić koji je prije desetak dana izašao s Hrvatskom ekonomskom inicijativom na naredne izbore izaći će s Blokom umirovljenici zajedno i s Primorsko-goranskim savezom, a temeljna politika im je gospodarski rast. Gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 na Stankovićevo pitanje jesu li potencijalni koalicijski partner HDZ-a, Jurčić je odgovorio da je neosnovano, neutemeljeno i neodgovorno govoriti o tome tko će s kim koalirati. Dodao je da će u koaliciju ići s onima koji prihvate pet prioritetnih točaka iz njihovog programa.


Ljubo Jurčić

Istodobno, oglasio se i njegov koalicijski partner PGS, čiji je tajnik Nikola Ivaniš za razliku od Jurčića najavio bezuvjetnu podršku SDP-u iza izbora. Trećeg člana koalicije, stranku Blok umirovljenici zajedno javnost percipira kao HDZ-ovu satelitsku umirovljeničku organizaciju pa će biti zanimljivo pratiti kako će ovo šaroliko društvo aktualnu komunikacijsku konfuziju predstaviti potencijalnim biračima. (rd)

Previous articleU New Yorku masovna uhićenja prosvjednika protiv Wall Streeta
Next articleFotogalerija: Bela nedeja

2 COMMENTS

  1. Pejnovića su utopili na mjesto Javnog bilježnika, preko koalicije HSLS – HDZ, posredno, jer je HSLS bio u koaliciji s PGS-om na lokalnoj razini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here