Home Vijesti Koljanin, Lista za Rijeku, Kvarnerska i SU predali kandidaturu za župana i...

Koljanin, Lista za Rijeku, Kvarnerska i SU predali kandidaturu za župana i županijsku skupštinu

86
0

Više sam nego zadovoljan što smo za samo četiri, pet dana skupili dovoljan broj potpisa i dokazali da se na nas može računati, rekao je na konferenciji za novinare prije odlaska u Županijsko izborno povjerenstvo, gdje su predani potpisi podrške njegovoj kandidaturi, Marinko Koljanin, nezavisni kandidat za župana kojeg podržava skupina stranaka i nezavisnih lista.
“U upravljanju Županijom nedostaje nam energije i emocija, a pogotovo sinergije Rijeke i Županije. To želim promijeniti i uvjeren sam da imamo dobre šanse. Kandidiranje za župana bila je moja građanska obaveza. Situiran sam, ne treba mi moć, ali želim pomoći svojoj Županiji, voditi je kao nezavisna ličnost uz podršku stručnih ljudi i svih onih kojima je na srcu njen razvoj i prosperitet”, zaključio je Koljanin.

“Osim s kandidatom za župana izlazimo i sa jakom županijskom listom, savezom nezavisnih i regionalnih za Županiju koji se neće bojati svog glavnog grada ali i osigurati ravnomjeran razvoj svih dijelova Kvarnera i Gorskog kotara. Upravo takva je i naša lista za županijsku skupštinu koja odražava različitost kao najveće bogatstvo naše regije”, rekao je predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić, dodajući da su na koalicijskoj listi čiji je nositelj Marinko Koljanin zastupljeni kandidati iz svakog kutka Primorsko-goranske županije, predstavnici Liste za Rijeku, Kvarnerske inicijative, Stranke umirovljenika, Nezavisne liste Dražena Mufića iz Vrbovskog, nezavisni kandidati i pripadnici manjinskih zajednica.
Osim Marinka Koljanina i Danka Švorinića, na konferenciji za novinare bili su prisutni i predstavnici ostalih političkih grupacija koji podržavaju Koljanina i zajednički izlaze na izbore za Županijsku skupštinu: Ante Štampalija, predsjednik Kvarnerske inicijative-regionalne platforme, Dušan Pjevac iz Stranke umirovljenika i Milan Popadić iz Zajednice Srba Rijeka

Previous article61-godišnjak si s računa tvrtke isplati 1,8 milijuna kuna, tvrtka otišla u stečaj!
Next articleOstrogović predao 2692 potpisa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here