Home Vijesti Komadinine pristaše optužuju Milanovića za staljinističke metode!

Komadinine pristaše optužuju Milanovića za staljinističke metode!

2054
0
Piše: Boris Bradarić

komadina600Što će biti sa SDP-om? Dok je trajao sastanak predsjedništva stranke, na kojem je raspušten splitski ogranak, u Golubinjaku u Gorskom kotaru sastali su se pristaše Zlatka Komadine kako bi raspravili opcije za budućnost, donosi HRT.

Predsjedništvo SDP-a jučer je raspustilo splitski ogranak, protiv čega je glasovao jedino predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić. I on je, kao i dosadašnji predsjednik ogranka u Splitu Ivo Baldasar, na unutarstranačkim izborima bio protiv Zorana Milanovića i podupirao poraženog Zlatka Komadinu.

Dok je trajao sastanak predsjedništva SDP-a u Crikvenici, u Golubinjaku u Gorskom kotaru sastao se krug ljudi okupljenih oko Komadine. Razmatrali su tri opcije za budućnost. Na sastanku je bila i komunikacijska stručnjakinja Aleksandra Kolarić. “Svi koji su na bilo koji način podržali Komadinu, mogu očekivati političke eliminacije u stilu Staljina unutar stranke”, izjavila je, među ostalim, Kolarić.

Moguće je više opcija: oni koji drugačije misle mogu se pasivizirati jer su u SDP-u nepoželjni, mogu iz stranke izlaziti pojedinačno ili skupno te osnovati novu stranku ili, pak, boreći se za svoje političke stavove unutar SDP-a u obliku frakcije, objasnila je Aleksandra Kolarić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here