Home Mozaik Koncert za (M)ALIŠANA: Let 3, Father, Morso, One Piece Puzzle, Diskurz

Koncert za (M)ALIŠANA: Let 3, Father, Morso, One Piece Puzzle, Diskurz

1619
0

U nedjelju 12. 06. u Stereu održati će se humanitarni koncert pod nazivom Koncert za (M)ALIŠANA na kojem će nastupiti Let 3, Father, Morso, One Piece Puzzle i Diskurz. Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica po simboličnoj cijeni od samo 30 kuna namijenjen je liječenju petomjesečne bebe Ališana Omerbašića, koji je prilikom rutinske operacije bubrega u kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu dobio sepsu i stanje opasno po život djeteta. Ališan je hitno prebačen na liječenje u kliniku Schwabig u Munchenu gdje je za jedan mjesec liječenja potrebno 50.000,00 eura. Više možete saznati na www.alisan.ba i na Facebook grupi Podrška malom Ališanu Omerbašiću.

Ulaznice po cijeni od 30 kn možete kupiti u riječkim Dallas Music Shopovima te na vratima Sterea na dan koncerta.
Podrži i ti ovu hvalevrijednu akciju, a zauzvrat ćeš dobiti tri sata dobrog rock zvuka i ludu zabavu koju će ti velika srca pokloniti Let 3, Father, Morso, One Piece Puzzle i Diskurz.

Tko nije u mogućnosti sudjelovati u programu, pozvan je da razdragan junaštvom ovog malog borca, na ulazu u Stereo na dan koncerta, donira koju kunu u pravu svrhu jer na djeci svijet ostaje!
‘Ajmo Rijeka za Ališana!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here