Home Mozaik KRAVAROV TRN: ‘Najlepši je Zagreb grad’

KRAVAROV TRN: ‘Najlepši je Zagreb grad’

113
0

'Kravarov trn' Giancarla Kravara
‘Kravarov trn’ Giancarla Kravara
Seks boli glava

Amerikanci su otkrili da vođenje ljubavi olakšava i ublažava jake glavobolje, te da je seks bolji kod parova koji ravnopravno dijele kućanske poslove.
U istraživanju se ne kaže da li je seks bolje prakticirati prije ili poslije pranja suđa, ali je ovim istraživanjem demistificirano uobičajeno žensko opravdanje za izbjegavanje seksa “boli me glava”.

Ti zračiš zrake

Ako se emisija stakleničkih plinova drastično ne smanji, naš planet zagrijat će se najmanje 4 Celzijeva stupnja do 2100. godine, ustvrdili su znanstvenici australskog sveučilišta New South Wales.
Kao posljedica toga bit će i sve manje oblaka na nebu koji će nas štititi od sunčevih zraka. Tko zna, možda će i za 100 godina biti aktualna pjesma grupe Film “Ti zračiš zrake kroz zrak…”, uz, dakako, potrebna upozorenja.

Svoji na svome

Hrvatska je nakon stjecanja neovisnosti postigla najslabije ekonomske rezultate među osam bivših socijalističkih država koje su danas članice Europske Unije.
Ništa zato. Važno je da smo svoji na svome. Osim ako nam Bruxelles drugačije ne naredi.

Najlepši je Zagreb grad

Prema planiranim proračunima za 2014. godinu, glavni grad Hrvatske, Zagreb u ovoj bi godini trebao raspolagati s triput više novca nego Rijeka, Split i Osijek, tri sljedeća hrvatska grada po veličini – zajedno!
U glavnom gradu svih Hrvata s razlogom mogu zapjevati svoju neslužbenu himnu “Najlepši je Zagreb grad”, uz ponovljeni refren: “Najlepši je novac naš…”.

Hristos se rodi

Poglavar SPC patrijarh Irinej je uz tradicionalni Hristos se rodi poželio sretan Božić svim Srbima pravoslavcima. Ali na koji način?
Hrvatskim Srbima vjernicima poželio je “sretan i blagoslovljen Božić u Dalmaciji, Hrvatskoj, Slavoniji (nekad hrvatska Trojedinica, op. a.), te u Lici, na Kordunu i Baniji (nekad tzv. Republika Srpska Krajina, op. a.)”. Skandalozno komadanje Hrvatske na što je kao odgovor dobio već čuvenu “hrvatsku šutnju”!

Previous articleNovi virus zaključava računalo i traži 300 dolara otkupnine!
Next articleIvan Pauletta: Prevaranti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here