Home Mozaik Let 3, gigantske kite i dim iz falusa oduševili Norvežane

Let 3, gigantske kite i dim iz falusa oduševili Norvežane

3190
0

Riječki bend Let 3 ovih dana vratio se s mini turneje po Norveškoj, gdje su dokazali svoju popularnost ivan granica regije – rokeri su dupkom napunili Bla klub u Oslu, te oduševili norvešku publiku svojim ekscentričnim glezbenim i scenskim izričajem.


Osim što su održali koncert u Oslu, dečki iz Let 3 su nastupili i na uglednom glazbenom festivalu Storas, gdje su se na pozornici izmjenjivali s kultnim rock i pop bendovima kao što su pioniri popa i jedan od najpopularnijih bendova među širokim masama osamdesetih godina prošlog stoljeća, Blondie, te vrlo cijenjeni Mudhoney, Meshuggah i Propaghandi.

Za nastup u Norveškoj dečki su izabrali svoj u Hrvatskoj već viđeni stajling koji uključuje gigantske faluse iz kojih u jednom trenutku počinje sukljati gusti dim, a da su i Norvežani ljubitelji alternativnog izričaja (pa i falusnih simbola) dokazuje i činjenica da su se dečki s turneje vratili s planovima za novu turneju po zemljama Skandinavije, i to već sljedeće godine, koja bi trebala uključivati koncerte po Norveškoj, Švedskoj i Danskoj. (Index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here