Home Mozaik Let 3 izazvao euforiju u Madridu: ‘Se*, droga i veliki veliki svjetlosni...

Let 3 izazvao euforiju u Madridu: ‘Se*, droga i veliki veliki svjetlosni šou’

427
0

Dečki iz Leta 3 trenutačno se nalaze u Madridu gdje promoviraju svoju pjesmu “Mama ŠČ” s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu.

“Se*, droga i veliki veliki svjetlosni šou. Madrid, u tebi smo”, napisali su uz video koji su podijelili na svom profilu na Instagramu i najavili nastup.

U Madridu su ih dočekali i brojni obožavatelji, a poruke podrške zaredale su se i u komentarima.

“Miriše na dobro, imam neki dobar predosjećaj”, “Opis je sve”, “Dečki zakon”, “Najveće zvijezde”, “Možda se sretnemo”, “U boj za narod svoj”, poručili su im.

Podsjetimo, trenutno najtraženiji bend u Hrvatskoj i regiji najavio je i svoj najveći zagrebački open air koncert nakon nastupa na završnom natjecanju za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu! Ovog će nam puta Let 3 svirati na Šalati, i to u subotu, 2.rujna 2023.

Publiku će, kaže Mrle, i ovog puta napuniti energetskom ŠČ! frekvencijom koja je ispunjena samo energijom ljubavi.

‘’Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi.’’ – poručio je Damir Martinović Mrle te dodao: ‘’Let3 dolazi na Šalatu pojesti salatu. ŠČ!’’

Nakon pobjede na Dori u Opatiji, Let3 su u veljači održali veliki koncert u sklopu svog festivala AntiValentinovo #8 u Domu sportova, a po povratku iz Liverpoola kreću s pripremama za još jedan vrhunski rock spektakl, ovog puta pod zvjezdanim nebom zagrebačke Šalate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here