Home Mozaik Liječnica otkrila koji dio tijela ima vezu s veličinom muškog spolovila

Liječnica otkrila koji dio tijela ima vezu s veličinom muškog spolovila

142
0
Sexy young woman is looking at her man showing himself before having sex

Nedavno otkriće kirurginje specijalizirane za seksualno zdravlje, Rena Malik, pokazalo je da postoji neočekivani indikator veličine muškog spolovila – dužina nosa. U podcastu Diary of a CEO, Malik je podijelila rezultate japanskog istraživanja koje je pokazalo kako dužina nosa ima korelaciju s dužinom penisa, a ne dužina ruke ili stopala, kako se često misli.

Unatoč uobičajenim uvjerenjima, ruke i stopala nisu pouzdan pokazatelj veličine penisa. Ovo istraživanje, iako je provedeno samo na japanskim ispitanicima, daje zanimljiv uvid u moguće veze između različitih dijelova tijela.

Malik također ističe sve veću zabrinutost kod pacijenata zbog veličine njihovog penisa, što rezultira povećanim interesom za uređaje za povećanje spolnog organa. Međutim, važno je napomenuti da su takvi uređaji obično namijenjeni muškarcima koji imaju Peyroniejevu bolest, stanje koje uzrokuje fibrozno tkivo ispod kože penisa, što može rezultirati bolnim erekcijama i smanjenjem duljine penisa.

Ovo istraživanje i zaključci koje je iznijela Malik mogu pružiti zanimljivu perspektivu i potaknuti daljnje istraživanje u području seksualnog zdravlja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here