Home Najnovije Livaja ostaje u Hajduku do 2027.

Livaja ostaje u Hajduku do 2027.

77
0

Marko Livaja produljio je ugovor s Hajdukom do 2027. godine. Tu je informaciju danas na Torcida kupu potvrdio predsjednik splitskog kluba Lukša Jakobušić. “Hvala što ste došli, što nas pratite. Vjerojatno vas zanima tko dolazi. Ovaj prijelazni rok bit će malo drugačiji. Bit će veći izazov zadržati ove iznimne ljude nego nekoga dovesti. Prije sat vremena potpisali smo ugovor na pet godina s Markom Livajom”, rekao je Jakobušić.

“Hvala vam na velikom odazivu. Ponosan sam što sam dio ove ekipe i sretan zbog produljenja ugovora. Nadam se da će iduća sezona biti još uspješnija nego prošla”, izjavio je potom Livaja.

Hajduk je produljenje ugovora s najvećom zvijezdom potvrdio i preko društvenih mreža. “Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine!” stoji u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, turski mediji krajem lipnja pisali su o interesu Galatasaraya za Livaju. Navodili su kako kapetan hrvatskog prvoligaša u ugovoru “ima izlaznu klauzulu od milijun eura, a od svog kluba dobiva milijun eura godišnje plaće”.

Livaja je više puta istaknuo kako ne želi napustiti Hajduk, a u saznanjima Fanatika sporno je bilo spominjanje izlazne klauzule od milijun eura. Takvo što nije postojalo u Livajinom ugovoru, koji je vrijedio do konca lipnja 2024. godine.

U veljači su iz Hajduka potvrdili kako su imali ponude za Livaju: “Također smo imali ponude od 7 i 8 milijuna eura za Livaju, ali nismo željeli ni početi s razgovorima o tom”, rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius pa dodao: “Reći ću samo, iz liga Petice, ali i s drugog kontinenta. No kod Marka je to bilo jednostavno – nije želio ni čuti. Nevjerojatno je kakav je to vrhunski igrač i osoba.”

Livaja je i sam rekao što misli o tim kombinacijama: “Mislim da me nijedna ponuda ne može odvojiti od Hajduka. Nikada nisam gledao novac. Bitno mi je gdje se dobro osjećam. Doma sam, guštam svaki dan”, rekao je nakon osvajanja Kupa protiv Rijeke.

Uostalom, Livajin agent Vincenzo Cavaliere za Index je potvrdio da je spomenuti tekst turskog Fanatika bio pun netočnih informacija. “Što god stajalo u ugovoru Marka Livaje s Hajdukom, ne može se komentirati u javnosti jer je svaki ugovor tajan. To što pišu Turci jednostavno nije istina”, rekao je Cavaliere u razgovoru za Index pa dodao:

“Naravno da ima interesa za Marka, ali on je rekao što želi nakon finala Kupa. Marko je presretan u Splitu i želi osvojiti naslov prvaka. Ja osobno radim svoj posao svaki dan, ali ne mogu kontrolirati što će Turci napisati”, zaključio je Cavaliere.

Previous articleDjevojčica (14) poginula tijekom vožnje u lunaparku u Danskoj. Ima i ozlijeđenih
Next articleUmrla Ivana Trump, prva supruga Donalda Trumpa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here