Home Mozaik Ljubitelji oralnog seksa konačno će doći na svoje: vodoinstalater poza dovest će...

Ljubitelji oralnog seksa konačno će doći na svoje: vodoinstalater poza dovest će vas do orgazma za samo nekoliko minuta

384
0
Photo by Anıl Karakaya: https://www.pexels.com/photo/plumber-installs-pipe-fittings-6419128/

Ako želite ovog ljeta isprobati novu seks pozu, vrijeme da je isprobate “vodoinstalatera”. Poza je dobila naziv po tome što osoba koja pruža oralni seks izgleda kao vodoinstalater koji gleda ispod umivaonika, donosi zivim.gloria.

– Iako često mislimo da je ovaj položaj osmišljen za uživanje muškaraca, također može pružiti fantastičan osjećaj ženama – kaže Niki Davis, seksualna stručnjakinja.

Dodaje da zahvaljujući ovoj pozi žena može kontrolirati pritisak i stimulaciju koju prima, i to na dosad neviđeni način.

– To je sjajan način vježbanja dominacije i kontrole za primatelja oralne stimulacije jer može kontrolirati koliko pokreta želi te voditi partnera u tom smjeru – kaže Sakshi Tickoo, radni terapeut, seksualni pedagog.

Ističe da to omogućuje partneru pristup ne samo penisu, klitorisu i vagini, već također stavlja perineum (područje koje se proteže od vaginalnog otvora ili skrotuma do anusa), anus i testise u povoljan položaj za dodatnu igru i kreativnost.

Poza vodoinstalater može zahtijevati da čučnete i/ili klečite.

– Seksualni položaj vodoinstalatera zapravo zahtijeva priličnu količinu snage oba partnera te fleksibilnost i ravnotežu primatelja – kažu seksualni stručnjaci.

Zapravo, postoje dvije potpuno različite poze koje se zovu vodoinstalater, a obje su prilika za vrhunski oralni seks.

Onaj koji pruža oralni seks (odnosno vodoinstalater) se spušta na sve četiri, stavljajući svoju težinu na laktove i koljena. Primatelj (umivaonik) čučne ispred njega. Svakako vas potičemo da pozu izvedete na mekanoj površini kako bi užitak bio veći.

Pružatelj leži na leđima, a koljena su mu savijena. Primatelj se spušta se sve četiri, ali tako da svoje međunožje stavlja preko lica pružatelja. Jako, jako vruće!

Razumljivo je da ćete uglavnom biti usredotočeni na penis, ali nemojte zaboraviti na ostale erogene zone u blizini.

Testisi su nevjerojatno bogati živcima. Pokušajte ih ustima usisavati ili ih dlanovima nježno masirati – kažu stručnjaci. Osim toga, možete lizati ili prstom nježno masirati perineum, područje između testisa i anusa. No, s obzirom na to da dodirivanje tog područja ne pruža svima užitak, najbolje je da pitate partnera prije nego što se u to upustite. Pritisnete li palcem to područje ili rubom jezika, možete stimulirati prostatu, a ona se često naziva muškom G točkom zbog intenziteta osjećaja koje pruža stimulacija te zone.

Ako želite još veći užitak, možete dodati i seks igračke. Tako će i pružatelj moći doživjeti neku vrstu stimulaciju. Primjerice, ako žena pruža oralnu stimulaciju muškarcu, može koristiti vibrator ili vibrirajuće gaćice kako bi i ona uživala.

Ako uživate u BDSM-u, primatelj može štipati partnera ili može koristiti lopaticu za udaranje kako bi lagano udario svog partnera po stražnjici. Podrazumijeva se da je ovo nešto s čime se partner mora unaprijed složiti, a bitno je imati jasne granice.

Ako vas je partner doveo do orgazma, vrijeme je da uzvratite uslugu. Većini ljudi je veći užitak primati oralnu stimulaciju nego ju pružiti, ali jedno od glavnih pravila seks je da oba partnera trebaju uživati. Stoga, zamijenite uloge.

Previous articleVlak na semaforu čekao 42 minute jer je prometnik zaspao i šef ga nikako nije mogao probuditi: Oglasio se i HŽ
Next articleVIDEO: Pogledajte kako izgledaju slapovi Bonaviagare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here