Home Najnovije Ma koja Severina, Obi je zvijezda riječkog kazališta

Ma koja Severina, Obi je zvijezda riječkog kazališta

10

Iz HNK Ivana pl. Zajca ponosno najavljuju da će na današnjoj premijeri bajke za djecu i odrasle “Somewhere city” Talijanske drame riječkog HNK Ivana pl. Zajca publiku svojom glumom iznenaditi i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel. Možda je ovo naznaka da ćemo u budućnosti imati priliku u kazališnim ulogama vidjeli i ostale gradske čelnike. Pročelnica Odjela za kulturu Ivanka Persić mogla bi zasjati na kazališnim daskama kao Dama iz Maksima, Slavko Linić mogao bi nas očarati kao Tartuffe, dogradonačelnik Željko Jovanović možda od publike izmami aplauze u ulozi kumordinara Žorža, a predsjednica Gradskog vijeća Dorotea Pešić Bukovac mogla bi na sljedećim Riječkim ljetnim noćima nastupiti kao Karolina Riječka.

Večerašnje gostovanje gradonačelnika u HNK Ivana pl. Zajca dokaz je da je neumorna PR služba riječkog gradonačelnika postala najpropulzivnija gradska privredna djelatnost.

Kažu da slika govori tisuću riječi pa pogledajte neke od fotografija riječkog gradonačelniku kao glumca predstave “Somewhere city”.

10 COMMENTS

 1. i na kraju je dosao i popapao cijeeelu trznicu. u javnom interesu. a mrle je ponudio rektum kao lansirnu rampu.

 2. zašto u današnjem NOvom Listu Obersnel na istoj slici s pozornice izgleda tanak i uzak, tj šlank, a na ovoj slikama gore je debelo zaokružen. Koja je slika vjerodostojna? hehehehe

 3. ma ovo je tako degutantno – svuda se gura i majmunira. samo radi na svojoj promociji (mada bi u normalnom svijetu ovo bilo ismijano kao relikt nekih prošlih režima), a za grad ga nije briga.

 4. vise od njega (svi znamo kakav je) me brine taj redatelj. ima mnogih nazoviumjetnika i nazoviintelektualaca koji ce zbog per tisuca kuna natopit jezik vazelinom i dat se na posao. u diktaturi je bolje – tamo znas da ces se ulizivat vodji jer ako ne te ceka tamnica ili logor. a za ovo nemam rijeci.
  pogledajte samo ovo:
  http://www.youtube.com/watch?v=Leubn0EJCYc
  http://www.youtube.com/watch?v=d8sTJZegNgo&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=pjcC936d5zk
  a koliki jos cekaju red s isplazenim jezicinama. nema straha, dupe je, hvala bogu, dovoljno veliko. a i para cemo nac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here