Home Najnovije Majka pokrenula raspravu zbog odluke da organiziraju samo dvije rođendanske zabave za...

Majka pokrenula raspravu zbog odluke da organiziraju samo dvije rođendanske zabave za dijete

204
0
f684c707 de15 4d83 b30c 4db0cfd50e8e
f684c707 de15 4d83 b30c 4db0cfd50e8e

Marrisa Light, majka 11-mjesečne kćeri Daisy, postala je predmetom žučne rasprave nakon što je na TikToku podijelila svoju kontroverznu odluku da svojoj djeci organizira samo dvije rođendanske zabave – za 1. i za 16. rođendan.

U videu koji je objavila, Marrisa je istaknula svoje stajalište, rekavši da ne želi opterećivati svoju obitelj i prijatelje godišnjim organiziranjem dječjih rođendanskih zabava.

“Neću raditi rođendanske zabave svake godine. Bila sam na mnogim dječjim rođendanima i takve zabave nisu nimalo ugodne. Ne želim na to tjerati svoju obitelj i prijatelje”, izjavila je.

Umjesto toga, planira proslavu koja bi bila intimna i obiteljska, s večerom i tortom, naglašavajući važnost ljubavi i pažnje koje će tada pružiti svojoj kćeri.

@marissalight It’s been a minute since I’ve given you a #hotmomtake … you’re welcome. #babybirthdayparty #momsoftiktok #momtok #firsttimemom #sahm #momcontent #millenialmom #birthdayparty ♬ original sound – Marissa | Lifestyle | SAHM

Ovaj njezin stav izazvao je vatrenu raspravu među korisnicima TikToka. Dok neki osuđuju njezinu odluku kao sebičnu i tvrde da dijete zaslužuje proslavu svog rođendana svake godine, drugi podržavaju Marrisinu ideju, ističući da bi se introvertnoj djeci možda više svidjela takva intimna proslava.

“To je jedan dan u godini, preživjela bi”, “Svatko zaslužuje proslaviti rođendan”, “Ali te zabave nisu za tebe, već za djecu” “Dijete koje ne radi zabave obično postane dijete koje drugi ne pozivaju na zabave”, tvrde neki, dok drugi smatraju da bi dijete trebalo slaviti onako kako ono želi, a ne kako društvo nameće.

Unatoč podijeljenim mišljenjima, ova rasprava otvara pitanje različitih pristupa proslavi rođendana djece i postavlja izazov tradicionalnom shvaćanju ove prigode. Hoće li se ova trendi odluka proširiti na druge roditelje ili će ostati iznimka, tek će vrijeme pokazati. U međuvremenu, rasprava se nastavlja, dok se Marrisa priprema za sljedeću godinu rođendanske proslave svoje kćeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here