Home Mozaik Majka svom sinu rodila kćer: “Osjećam se vrlo blagoslovljeno što sam rodila...

Majka svom sinu rodila kćer: “Osjećam se vrlo blagoslovljeno što sam rodila kćer za svog sina”

156
0
pexels leah newhouse 50725 952597
pexels leah newhouse 50725 952597

Amerikanci Jeff Hauk (33) i njegova supruga Cambria (30) imali su priliku doživjeti poseban trenutak – rođenje kćerkice Hannah koju je nosila Jeffova majka.

Naime, Nancy Hauk (56) sama se ponudila da nosi trudnoću svog sina, nakon što su on i supruga doznali da iz medicinskih razloga više neće moći imati djecu.

“Ovo je izvanredno iskustvo, osjećam se jako blagoslovljeno što sam na svijet donijela kćer za svog sina” – rekla je Nancy za People, dok je Jeff istaknuo kako se osjeća posebno što mu je majka pružila takvo iskustvo, te ističe da je za nju nije bilo neobično da on bude s njom u rađaonici.

“Koliko ljudi ima priliku biti uz vlastitu majku tijekom poroda?”

Jeff i Cambria vjenčali su se 2012. i od početka su imali problema sa začećem djeteta. Četiri godine pokušavali su prirodnim putem, a uz pomoć umjetne oplodnje dobili su blizanke Veru i Ivu, koje još imaju dva brata blizanca, Diesela i Luku.

Četverogodišnje djevojčice i trinaestomjesečni dječaci bili su san svojih roditelja koji su oduvijek željeli imati između četvero i šestero djece.

Tijekom prvog vađenja jajne stanice i oplodnje, par je na raspolaganju imao sedam embrija. Jeffova majka tada je odlučila predložiti joj da iznese trudnoću, a liječnik je potvrdio da je unatoč godinama dovoljno zdrava i sposobna roditi dijete.

Unatoč tome, Nancy je bila zabrinuta hoće li tijekom trudnoće sve ići po planu pa su prvih šest mjeseci trudnoću pratili privatno.

Nakon poroda, Nancy je objasnila da se borila s novim osjećajima odvojenosti, budući da je dijete koje je rodila još uvijek pripadalo njezinu sinu i snahi.

“Osjećam se prazno, ali sam jako zahvalna na ovom prekrasnom iskustvu” – rekla je, a njezin suprug Jason dodao je kako će s Hannah uvijek imati posebnu vezu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here