Home Vijesti Majka vojnika koji je pretukao Djeda Mraza: Prijete nam, istina će izaći...

Majka vojnika koji je pretukao Djeda Mraza: Prijete nam, istina će izaći na vidjelo!

134
0
Foto: Plus Portal

Danas je priveden sucu istrage, na Županijski sud u Slavonskom Brodu, 24-godišnji mladić kojeg policija sumnjiči da je kao sudionik tučnjave u subotu u centru Slavonskog Broda nanio teške tjelesne ozljede 21-godišnjaku, kostimiranom u Djeda Mraza.

Nakon što je osumnjičenog otpratila policija sa suda, glasnogovornik Županijskog suda u Slavonskom Brodu Slaven Vidmar novinarima je potvrdio da mu je određen jednomjesečni pritvor. Za to kazneno djelo osumnjičenom projekt kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina. 

Osumnjičenog je ispred zgrade Suda dočekala majka, zamolivši policajce u pratnji neka dopuste da ga “barem poljubi”, piše Plus Portal. Na ulasku u Sud sugerirala mu je da ništa ne govori. “Jesi čuo, Matej? Nemoj ništa govoriti”, rekla mu je.

“Izloženi smo strašnim prijetnjama. Ne živimo tri dana. Istina će izaći na vidjelo, sada ne želim ništa govoriti”, kazala je majka za Plusportal. Pred Sudom se kasnije pojavio i otac napadnutog Djeda Mraza, dobacivši iz automobila jednom od okupljenih novinara da će mu kasnije dati izjavu.

Previous articleBarakude prvi puta nakon osvajanja europskog zlata okupljeni na zajedničkim pripremama
Next articleDva slabija potresa kod Novog Vinodolskog

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here