Home Sport Maleš: Pred ovakvom publikom nije moglo drugačije završiti…

Maleš: Pred ovakvom publikom nije moglo drugačije završiti…

1363
0
11223967_10206149227502981_7135000496462022034_n
foto: andrej turina

Jutro nakon utakmice protiv Lokomotive, na istom mjestu gdje se sinoć slavilo otvorenje novog stadiona i pobjeda, momčad je odradila jutarnji trening.
Atmosfera i dalje odlična, a igrači i dalje vrlo sretni što je Rijeka u svom novom domu, savršeno odradila premijeru.
Najviše razloga za zadovoljstvo imao je riječki vezni igrač – Mate Maleš. Nakon 495 dana (godinu i četiri mjeseca) Mate je ponovno igrao za Rijeku.
– I da nisam igrao, da sam samo bio na klupi, bila bi velika čast biti ovdje. Kad vidimo ovaj kamp, ovaj stadion, navijače i cijelu atmosferu koju je vladala, ovo je privilegija za svakoga. Na to se poklopilo i to da sam igrao jučer nakon dugo, dugo vremena i bilo je super. Na kraju smo dobro i odigrali i pobijedili, što je najvažnije. Naravno da se osjećam predobro – kaže nam Maleš nakon jutarnjeg treninga. Prisjeća se naravno svega što mu se događalo u tom periodu (dvije operacije skočnog zgloba), teških mjeseci rehabilitacije i povratka kroz utakmice u drugoj momčadi
– Ali to je nevjerojatno ogromna razlika. Naravno da je normalno da sam odigrao nekoliko utakmica za drugu momčad, ali ovo je prava službena utakmica za prvu momčad. Još je bila i važna prvenstvena utakmica te otvorenja stadiona. Ali prošlo je sve u najboljem redu a tako će biti i dalje.
Publika ga nije zaboravila. Mati se pri ulasku poklonilo preko 5.500 navijača.
– Stvarno svaka im čast na tolikoj podršci, nevjerojatan osjećaj.
Sama utakmica bila je vrlo zanimljiva. Dva odlična protivnika, ali Rijeka je ponovno bila dominantnija. Prilike, udarci, pregršt oduzetih lopti (i još jedna stativa – 8 ove sezone)…No u jednom trenutku Lokomotiva je opasno zaprijetila.
– Povedemo i sve je krenulo super. Ali opet primimo gol, a tad mi je osjećaj bio grozan. Ali ova momčad toliko vjeruje u sebe. Znamo kakve igrače imamo i kakva je kvaliteta u nama. Znali smo pred kakvom publikom igramo i znali smo da igramo na domaćem terenu. I nije moglo drugačije završiti…- zaključio je Maleš

Previous articleVIDEO: Evo zašto Riječanka Mia Negovetić pjeva ‘Lijepu našu’ na otvaranju mimohoda
Next articleOd utorka sve cijene goriva ispod 10 kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here