Home Sport Marco Pašalić nakon poziva u reprezentaciju: U šoku sam

Marco Pašalić nakon poziva u reprezentaciju: U šoku sam

111
0

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić pozvao je krilnog napadača Rijeke Marca Pašalića (23) za završne utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo, koje će se nagodinu održati u Njemačkoj. Pašalić dosad nije nastupao za A selekciju niti je imao pretpoziv za ovaj ciklus.

“Iznenadio sam se pozitivno. Još uvijek sam u šoku. Život mi se promijenio u sekundi, ostvario mi se san. Zvao me gospodin Raić (sportski direktor Rijeke Darko Raić Sudar op.a.) i rekao mi da se moram spremati za Zagreb. Ostvario mi se tako najveći životni san. Ovo mi je i motivacija da budem bolji. Na terenu dajem uvijek 101 posto, tako ću igrati i u reprezentaciji. Nadam se da ću se uklopiti u momčad.

Vrlo sam zahvalan na prilici. Čekaju nas dvije najbitnije utakmice. Odradit ćemo to maksimalno dobro, s puno energije. Dolazak u Rijeku za mene je bio pun pogodak. Kad sam potpisivao, imao sam taj osjećaj. Ispala je to najbolja odluka u mom životu”, rekao je po pozivu u reprezentaciju Pašalić za službenu stranicu Rijeke.

Previous articleU Gazi svakih deset minuta pogine jedno dijete: Svjetska zdravstvena organizacija upozorila UN
Next articleČovjek koji se prvi otrovao mineralnom: ‘Nakon trovanja, Hitna nije zvala policiju, a dokazi su – nestali‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here