Home Mozaik Marko Tolja: Jednostavno je došlo vrijeme na nas

Marko Tolja: Jednostavno je došlo vrijeme na nas

1473
0

Iako je sa svojom partnericom, glumicom Kristinom Krepelom, u subotu ispao iz showa “Zvijezde pjevaju”, Marko Tolja nam je otkrio da nije razočaran jer mu se i samom činilo da je stigao red na njih. Simpatičnog pjevača ovog su puta iz gledališta bodrili i roditelji, oduševljeni sinovim nastupom. Činjenica da su po odlukama žirija, s osvojenih 65 bodova, zauzeli predzadnje, treće mjesto očigledno nije mnogo značila publici koja je prednost ipak dala voditeljici Katji Kušec i Đaniju Stipaničevu.

Veseli Kristina i Marko otvorili su emisiju pjesmom “Killing Me Softly” za čiju su izvedbu dobili pohvale za aranžman, no nakon pjesme “Imaš dobar parfem” grupe Let 3 žiri nije bio tako oduševljen pa je Hus savjetovao Marku da se što prije vrati u odijelo.

– Taj sam komentar prihvatio kao potvrdu da dobro radim svoj posao i da se vratim onome što mi najbolje leži – priznao je Marko nadopunivši kako je i sam svjestan da nije vokal za rock izvedbe.

Nakon proglašenja pobjednika, tj. gubitnika koji odlaze iz emisije, mlada glumica djelovala je opušteno dok se Marko ipak činio razočaranim, što je poslije opovrgnuo.

– Dojmovi su mi pozitivni u svakom pogledu, zaista sam se dobro zabavljao ovih šest tjedana – rekao je obavijestivši nas kako ga sada čeka rad na drugom albumu koji bi trebao izaći na ljeto.

– Bit će skroz autorski za razliku od prvog, a stil ostaje isti – pop s primjesama jazza, ali sve malo modernije – skromno se pohvalio mladi idol tinejdžerica. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here