Home Sport Matei potpisao, Rijeka petardom ispratila Rudar iz Velenja

Matei potpisao, Rijeka petardom ispratila Rudar iz Velenja

1082
0

mateiNogometaši Rijeke pobijedili su Rudar iz Velenja 5:0 u drugoj pripremnoj utakmici pred domaćom publikom. U dobroj predstavi Rijeka je stvorila niz prilika uz puno dobrih poteza koji su naišli na odobravanje publike.
O dominaciji Rijeke svjedoči da je već nakon pola sata Rijeka vodila 3:0. Nakon početnog pokušaja Balaja glavom, riječki napadač u 14. minuti lijepo je potegnuo, ali ispriječila se greda. Uslijedio je pokušaj Roshija u 21. minuti, a tri minute kasnije Gavranović je sjajnom dugom loptom pronašao Roshija koji je pucao iz okreta, ali vratar Rudara je bio na mjestu.
U 26. minuti Gavranović je ponovo bio na sceni, a njegov prizeman ubačaj Balaj je petom sjajno pospremio u mrežu – 1:0!
Samo dvije minute kasnije Roshi je pobjegao obrani Rudara i nakon što je srušen s leđa sudac Linić pokazao je na bijelu točku. Gavranović, koji je cijelo prvo poluvrijeme publiku oduševljavao potezima, bio je siguran – 2:0.
Već u 32. minuti ponovo se promijenio rezultat na semaforu. Roshi je sjajno izbacio Balaja koji je ostao sam i mirno prebacio vratara – 3:0.
Četvrti gol stigao je u 52. minuti. Bertoša je lijepo ubacio, Kajević je najviše skočio i glavom pospremio loptu u mrežu – 4:0. U 58. minuti Roshi se odlično izborio na desnom boku, lijep ubačaj je stigao do Kajevića koji se našao sam na desetak metara, ali njegov pokušaj zaustavio je vratar Rudara. U 68. minuti Roshi je ponovo pobjegao obrani, sjurio se sam prema golu, ali lopta je otišla preko grede.
U 75. minuti stigao je i peti gol. Bajić je donio loptu pred kazneni prostor, te proigrao Rebernika koji je s 15-ak metara bio siguran – 5:0.matei

Florentin Matei potpisao za Rijeku

Florentin Matei novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Matei je potpisao ugovor na tri i pol godine, a zatim je predstavljen publici.
Naime, u poluvremenu utakmice između Rijeke i Rudara iz Velenja, Matei je izašao na travnjak i pozdravio navijače, a rumunjski nogometaš zaradio je glasan pljesak.
Ujedno, Matei je potpisao tri lopte koje je zatim bacio u publiku i koje će sretnim navijačima ostati kao lijepa uspomena i suvenir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here