Home Vijesti Turina Đurić i Strenja Linić se svađaju preko Facebooka

Turina Đurić i Strenja Linić se svađaju preko Facebooka

1542
1
turinalinic
Ines Strenja Linić i Nada Turina Đurić

Saborska zastupnica HNS-a Nada Turina Đurić nakon izbornih rezultata na piku ima novoizabranu zastupnicu Mosta Ines Stenju Linić koju uporno pokušava isprovocirati putem facebooka.

U zadnjem pokušaju optužila ju je za čitanje novina u Saboru: ‘Kolege iz Mosta i HDZ a ne znaju ni elementarne parlamentarne užance gdje se poštuju međustranački dogovori kod predlaganja i izglasavanja potpredsjedničkih funkcija Sabora. Kao sto ni ne znaju da se u Sabornici ne čita novine. Jao si ga nama sa njihovom strukom, kulturom i pameću!’

Strenja Linić joj ovoga puta nije ostala dužna odgovorivši: ‘Ispricavam se jos jednom sto sam se udubila u novine ali je bilo preinteresantno….čitala sam o tome koliko je HNS ostetio drzavu zbog svojih unutarstranačkih igrica u slucaju Koračević’, zaključila je saborska zastupnica Mosta.

1 COMMENT

  1. …a tek kako je njiov ministar uporrno pokušavao da se izgradi blizu Osijeka termoelekratna, valjda da dobije još i stalno održavanje za svoju firmu…. Ko će ga znati… a kolko pare je ostalo u HOPSU jer nisu znali (ii nisu htjeli) potrošiti novce za modernizaciju prijenosa električne energije, čemu HOPS i služi… pa su onda prikazali kako državna firma radi s dobiti. OVO JE (PRE)SMEŠNO I PREŽALOSNO!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here