Home Mozaik Medo nasred ceste napravio pauzu za vježbu i oduševio vozače (VIDEO)

Medo nasred ceste napravio pauzu za vježbu i oduševio vozače (VIDEO)

215
0

Jedinstven prizor zatekao je vozače na glavnoj cesti, gdje je mali medo kao da je odlučio napraviti pauzu da se protegne. Viralni video prikazuje neobičnu scenu u kojoj medvjed izvodi vježbe nasred ceste, izazivajući pažnju i simpatije brojnih promatrača.

U ovoj zimskoj planinskoj idili mama medvjedica i njeni mladunci privukli su pažnju snimatelja koji su zatekli neobičan prizor. Snimka je brzo postala viralna društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako medvjedica mirno radi vježbe nasred ceste, dok majka medvjedica promatra okolinu.

Ova scena nesvakidašnjeg bliskog susreta s prometnim mjestom izazvala je brojne simpatije među korisnicima društvenih mreža. Snimka je oduševila vozače koji su iz svojih vozila začuđeno gledali malog medvjedića kako se proteže nasred ceste.

Mnogi su se pitali zašto medvjedi nisu u zimskom snu te raspravljali o mjestu snimanja. Dok su jedni tvrdili da je to put za Kopaonik krajem studenog, drugi sugerirali Bugarsku oko Plovdiva, a spominjale su se čak i lokacije u Rumunjskoj. Bez obzira na mjesto snimanja, idilična scena medvjeda u divljini oduševljava gledatelje i potiče na razgovore o neobičnim susretima s prirodom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here