Home Mozaik Mia Negovetić podržala hrvatskog influencera nakon scene u Zari: Ne zaslužuje sve...

Mia Negovetić podržala hrvatskog influencera nakon scene u Zari: Ne zaslužuje sve ovo

613
0

Mia Negovetić podržala je na svom Instagram profilu hrvatskog influencera Marca Cuccurina, nakon što se on na društvenim mrežama požalio na neugodnost koju je doživio kada je u Zari htio isprobati žensku odjeću.

“Znam Marca jako dugo vremena i jedino što mogu sa sigurnošću tvrditi je da on nikada nema loše namjere prema nikome pa čak i onda kada se njega krivo tretira”, poručila je.

“Ne lovim se ovakvih tema inače, ali mislim da on zaista ne zaslužuje da ga se predstavlja onakvog kakav on nije, već da se posluša poruka koju je htio poručiti svima (kao što i inače čini u svojim postupcima/situacijama) onima koji se susretnu ili dođu u istu situaciju u kakvoj je bio on”, zaključila je.

Podsjetimo, nakon što mu, kako tvrdi, zaštitar nije dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba ženske odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje misleći da će tamo moći isprobati ono što je izabrao. No tamo ga je ponovno zaustavio zaštitar i rekao da ni tu ne može isprobati odjeću te ga uputio voditeljici trgovine. Tek mu je ona dozvolila da odjeću ipak isproba u ženskoj kabini.

“Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: ‘Aha te ženske stvari? Vi to za sebe jel?’. Odbrusio sam i rekao: ‘Da, želim probati, a očito ne znam gdje.’ I na to je samo rekla: ‘Dobro idite ovdje u ženske svlačione'”, opisao je Marco komunikaciju s voditeljicom trgovine.

Previous articleIzašli sastavi uoči Superkupa!
Next articleDinamu Superkup nakom drame penala!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here