Home Vijesti Milanović: Ustavni sud izvršio državni udar!

Milanović: Ustavni sud izvršio državni udar!

80
0

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na svečanom ispraćaju 37. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju KFOR u Republiku Kosovo, nakon čega se obratio medijima.

Prvo se osvrnuo na današnju odluku Ustavnog suda kojom se odbacuju dvije referendumske inicijative koje je snažno podupirao Most i za njih skupio impresivnih više od 400 tisuća potpisa.

“Kad je Josipović okupio ustavne stručnjake, jedan od prijedloga jednog profesora je i da se unese pojam epidemija. Nisu niti slutili da će izbiti epidemija. Međutim, cijela tema je passe. Ustavni sud ide dva koraka dalje i radi nešto što se nitko drugi nije drznuo raditi. Ovo je strašno što se dogodilo, to je gaženje Ustava kojeg sam i ja pisao. Kad smo usvojili izmjenu ustava, zaključili smo da to moramo napraviti da bi uspio referendum. Bili smo svjesni da smo otvorili Pandorinu kutiju. Ta grupa ljudi koja je uzrupirala hrvatski Ustav, oni se bave zaštitom lika i djela Andreja Plenkovića. Što bi smetalo da tamo piše i epidemija? Ništa, ali Plenković bi ispao krivac. Da su građani potpisali i da se Ustavni sud ukine, tko su oni da to preispituju. Oni su tražili izmjenu Ustava, kada traže izmjenu zakona onda je to drugo”, rekao je Milanović, prenose 24 sata.

Previous articleLabrović pozvan u hrvatsku reprezentaciju!
Next articleSudačka komisija: Sudac Istru protiv Hajduka oštetio za 2 penala i crveni karton!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here