Home Vijesti Miletić tvrdi da mu je sve namješteno, sljedbenici sumnjaju na sotonu…

Miletić tvrdi da mu je sve namješteno, sljedbenici sumnjaju na sotonu…

311
1

Nakon što su ga odgojiteljice iz inicijative SIDRO – odgojitelji u zaštiti prava djeteta u dječjem vrtiću, optužile za plagijat, prozvani Marin Miletić oglasio se na facebooku.

Nije se ispričao nego utvrdio da je žrtva političke namještaljke:

Danas mi je gospođa Tatjana, odgojiteljica iz vrtića poslala tekst u inbox na mom public profilu i zamolila me da ga objavim kao podršku na svom profilu odgojiteljima.
Pročitao sam tekst i složio se s njim te sam isti objavio kao podršku svima koji rade u vrtićima. Nedugo zatim mi je poslala poruku gospođa Katarina da je taj tekst kopiran i da je ona užasnuta time.
Pokušao sam joj objasniti da mi je njezina kolegica (čini se iz iste te udruge) poslala tekst s molbom da ga objavim kao podršku. Editirao sam ga, ispričao se dotičnoj, ali nije pomoglo.
Dotična nije čekala. Zajedno sa svojim prijateljima.
Meni osobno definitivno škola za neke druge poruke i zamolbe putem boxa. Mlad sam političar. No, brzo učim. Više ovako pogriješiti neću.
I da, navedena osoba je izgleda i politički aktivna u drugoj stranci osim što vodi udrugu.
Kako god. Rekao bi Gibonni: “Ovo mi je škola, i
drugi puta ću pametnije”
Svako dobro svima.
, kaže bivši vjeroučitelj, a aktualni saborski zastupnik i kandidat za riječkog gradonačelnika Marin Miletić.

U komentarima Miletićeve sljedbe, nekoliko pratitelja ga je upozorilo da tuđi tekst ne može prenositi bez navođenja izvora i navodnika, ali našlo se i onih koji sumnjaju da je u cijeli slučaj prste umješao nečastivi pa preporučuju pojačano moljenje krunice.

Previous articleOdgojiteljice tvrde da je riječki mostovac plagijator: Traže javnu ispriku!
Next articleU srijedu obilne kiše na Kvarneru!

1 COMMENT

  1. Bezobrazno je objavljivati komentare Miletićevih prijatelja vjernika i nazivati ih “sljedbom”. Mogli ste objaviti i ostale komentare, a ne samo taj jedan koji vam se posebno svidio. Na sreću, ipak je među građanima Hrvatske velika većina vjernika, pa razumiju ovaj komentar koji ste objavili. I uglavnom se slažu s njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here