Home Sport Mišković poludio: Tko kaže da reprezentacija neće igrati u Rijeci?

Mišković poludio: Tko kaže da reprezentacija neće igrati u Rijeci?

1930
0

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke, službeno se očitovao o medijskim napisima vezanim uz ključnu utakmicu Hrvatske u borbi za Euro 2020. protiv Slovačke koja se treba odigrati na Rujevici 16. studenog.

Službena odluka o mjestu odigravanja te važne utakmice za Dalićeve izabranike nije se mijenjala, pa prema tome i dalje na snazi stoji da će Hrvatska plasman na Euro tražiti pred punom Rujevicom.

“Odluka da se kvalifikacijska utakmica posljednjeg kola grupe E za EURO 2020. između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Slovačke igra na stadionu HNK Rijeka donesena je jednoglasno na sastanku izvršnog odbora HNS-a u srpnju ove godine. Takva odluka donesena je sukladno cilju da hrvatska nogometna reprezentacija svoje domaće utakmice igra u različitim gradovima diljem Lijepe naše. Izvršni odbor HNS-a drži da hrvatska nogometna reprezentacija na jednak način pripada svim našim građanima bez obzira iz kojeg kraja dolaze. Osobno sam član izvršnog odbora HNS-a i dopredsjednik Saveza, a o mogućoj promjeni domaćinstva ove utakmice saznao sam iz medijskih napisa”, piše u Miškovićevom priopćenju pa se nastavlja:

“Promjena domaćinstva, koliko sam upoznat, nije bila tema formalnih ili neformalnih razgovora unutar izvršnog odbora HNS-a, a osobe iz Saveza zadužene za organizaciju utakmice najavile su svoj dolazak u kamp HNK Rijeka u ponedjeljak ili utorak idućega tjedna. Prije HNS-a, prvi operativni posjet stadionu u Rijeci već su obavili predstavnici slovačkog nogometnog saveza i UEFA-e. Napominjem kako se cijeli navijački puk iz zapadnog dijela naše domovine veseli činjenici što je Rijeka napokon domaćin jednoj izrazito važnoj i velikoj utakmici i svi skupa s nestrpljenjem očekujemo priliku da bodrimo Vatrene do još jednog velikog uspjeha. Uvjeren sam da će atmosfera na našem stadionu biti fantastična, a konfiguracija našeg stadiona i blizina navijača sasvim će sigurno dodatno osnažiti osjećaj zajedništva hrvatske nogometne reprezentacije i svih njenih navijača, zaključio je Damir Mišković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here