Home Mozaik Mister Hrvatske: Za Vlatkom Pokos se ne bih okrenuo na ulici

Mister Hrvatske: Za Vlatkom Pokos se ne bih okrenuo na ulici

212
0

Kada je Vlatka Pokos prije nekoliko dana udijelila javne komplimente aktualnom Misteru Hrvatske, rekavši da joj je jako zgodan, mnogi su očekivali početak novog, u najmanju ruku, prijateljstva dvoje hrvatskih posvuduša. Međutim, ako je suditi po izjavama Dine Bubičića, to se baš i neće dogoditi jer njemu pjevačica i voditeljica bez angažmana nije ništa posebno. “Da ne znam da se radi o Vlatki, vjerojatno se ne bih niti okrenuo za njom na ulici, nije moj tip cure”, rekao nam je Dino.

“Volim kad me fotografiraju”

“Vlatku baš i ne poznajem, a nisam stigao steći neko mišljenje o njoj kad smo se upoznali. Valjda je OK, kao što svi kažu”, objasnio (?) je Dino koji se priprema za Izbor za Mistera svijeta. “Ne znam gdje će se održati Izbor, ali volio bih posjetiti neku egzotičnu zemlju”, rekao je Riječanin, koji je svoje mjesto u medijima “zaslužio” skandalom kada se doznalo da je svojedobno dilao speed. Na pitanje o njegovu ljubavnom životu, jasno je dao do znanja da je sretno slobodan i time demantirao navodne priče da je u vezi s prvom pratiljom Miss Hrvatske, Sarom Vulinović.

Dino je čest gost raznih društvenih događanja, pa ni ne čudi njegovo priznanje da se voli slikati te da mu medijska pažnja nimalo ne smeta, dapače, godi mu. “Ne idem na promocije i slična okupljanja da bih nešto jeo i popio, no kad su fotići u pitanju, rado volim stati pred objektiv”, priznao je Dino sličnost s njemu ne tako omiljenom Vlatkom. On kao da još ne shvaća da bi mu upravo prijateljstvo s Vlatkom najviše pomoglo da ga paparazzi uopće i primijete.

Previous articleIstraga zbog poticanja na dva teška ubojstva
Next articleSkočić i Cico: Nitko nas nije kontaktirao!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here