Home Mozaik Misteriozni pas na dnu bazena: Ova optička iluzija je izbezumila ljude

Misteriozni pas na dnu bazena: Ova optička iluzija je izbezumila ljude

134
0
bazen1

Društvene mreže su ponovno zapaljene viralnom snimkom koja je podigla mnogo prašine. Video objavljen na TikTok profilu @it_is_a_pancake_life prikazuje zlatnog retrivera Pancakea kako mirno sjedi na dnu bazena. Ovaj prizor, naizgled nemoguć, izazvao je lavinu reakcija korisnika.

Šok i nevjerica

Opis videa glasio je: “Pustio sam psa na dnu bazena”, što je dodatno zbunilo gledatelje. Mnogi su tražili objašnjenje, izražavajući svoje zgražanje i zabrinutost u komentarima. Neki od komentara bili su:

  • “Bolje nam reci što je ovo prije nego svi poludimo.”
  • “Ovo mi izaziva tjeskobu.”
  • “Nisam sretan. Treba mi objašnjenje.”

Teorije i rasprave

Dok je vlasnik Pancakea šutio o detaljima, korisnici su počeli iznositi vlastite teorije o tome kako je video nastao. Jedan od popularnih komentara sugerirao je da se radi o refleksiji, dok je drugi komentator dodao da postoje prostorije sa staklenim krovom koje mogu stvoriti ovakve optičke iluzije.

Rješenje misterija

Misterija je konačno riješena kada je vlasnik Pancakea objavio drugi video. U novom videu, jasno je prikazano kako se pas zabavlja u praznom bazenu sa staklenim krovom. Ovaj detalj objasnio je optičku iluziju koja je zbunila toliko ljudi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here