Home Najnovije Mladi SDP-ovci i HDZ-ovci demonstrirali jedni protiv drugih na Jadranskom trgu

Mladi SDP-ovci i HDZ-ovci demonstrirali jedni protiv drugih na Jadranskom trgu

755
14

Mladi SDP-a i HDZ-a sukobili su se jučer transparentima ispred HDZ-ovog sjedišta na Jadranskom trgu. Akciju su inicirali članovi Foruma mladih SDP-a koji su došli na ideju formiranja ‘hrvatskog zida nezadovoljstva’ od stiropora na kojem su građani proteklih deset dana ispisivali poruke nezadovoljstva kvalitetom života u Hrvatskoj. Mladi forumaši su prvo htjeli formirati zid, ali kako im vjetar to nije dopustio, pogazili su ploče od stiropora nogama.

Mladi HDZ-ovci su im uzvratili transparentima poput ‘Tržnice Rijeka – slika našeg grada’, ‘Cijena bazena = Amsterdam arena’ obješenim o stranačko sjedište.

14 COMMENTS

 1. govna, jedni i drugi, iako bi rekao da su SDPovci veća govna jer se prave pošteni i ispravni, a ne vide oko sebe grad na koljenima, na izdisaju civizacijskih tekovina

 2. Dok njihovi vršnjaci po gradovima HR-a traže promjene ovi gore navedeni zdušno podržavaju čelnike svojih stranaka, ljude bez morala i stavova.
  I ta tzv.”mladež”bi kao jednog dana kao trebala voditi Hrvatsku…obični karijeristi i bezkičmenjaci i lijevi i desni.

 3. HDZ = SDP Bilo gdje i bilo kada… to su isti ljudi sa podijeljenim ulogama… to je kazalište … a i ovo samo pokazuje kako se planira budućnost hrvatske ako oni ostanu na vlasti… želite li još 4 godine njihovog međusobnog prepucavanja… onda im dajte glas… svejedno je kome…

 4. Gamad usrana, samo je teško reći tko je veće govno.
  Nisu sposobni ni jedan “performans” obaviti kako treba, a oni bi vodili grad i državu…Mogu je voditi samo onako kako je vode, nepotizmom, korupcijom i bahatošću…

 5. nisam vjerni glasač sdp-a (tj. na nacionalnoj razini glasao 50% puta za sdp, na lokalnoj protiv), i smatram da sam kritičan prema svima, te ću uvijek izabrat manje zlo, kad već nema savršene stranke/ čovjeka/ politike u Rh. Ali govorit da su isti lopovski kradeze, koji je potpuno uništio i pokrao državu, i sdp, (koji ima afera,ali….) je debilno. to je reć kao da je isto vozit se u avionu i fićotu. da, sjediš se i voziš, ali nije isto. i pitanje je kamo. s kradezeom, jedino u provaliju.

 6. Kod mene ovdje u Canadi, niti ne znam kako se zove predsjednik Vlade, a kompletna privreda funkcionira, nema zastoja u obrazovanje, zaposljavanju, rjesavanju stambenog pitanja kao i samorazvoju. Kompletna logistika drustva je na visem nivou.
  Kod nas ne funkcionira ovo elementarno, a novih radnih mjesta nema niti ce ih bit, osim u Zupaniji, Gradskoj upravi ili na brodu strancu.

 7. Ne budite tako oštri, mladi partijci moraju zaraditi svoj budući posao u gradskoj upravi. Čika Obi će nakon ovoga biti vrlo zadovoljan.

 8. “Gamad usrana, samo je teško reći tko je veće govno.
  Nisu sposobni ni jedan “performans” obaviti kako treba, a oni bi vodili grad i državu…Mogu je voditi samo onako kako je vode, nepotizmom, korupcijom i bahatošću…”

  – g. Ciganoviću ja neznam zašto ste vi puni mržnje, ajde vi meni recite koga bi te vi htjeli vidjeti na vlasti? možda SEBE??
  ja kolkio vidim vi samo vrijeđate druge političke stranke (nije lijepo vrijeđati, ali kritizirati ih uvijek treba), ajde vi nešto pokažite, recimo zašto bi ja glasao za Vas, i imate li vi koji program ili samo ste spali na vrijeđanja i pisanja članaka po portalima, ponudite Vi neko riješenje.

 9. – g. Ciganoviću ja neznam zašto ste vi puni mržnje, ajde vi meni recite koga bi te vi htjeli vidjeti na vlasti? možda SEBE??
  ja kolkio vidim vi samo vrijeđate druge političke stranke (nije lijepo vrijeđati, ali kritizirati ih uvijek treba), ajde vi nešto pokažite, recimo zašto bi ja glasao za Vas, i imate li vi koji program ili samo ste spali na vrijeđanja i pisanja članaka po portalima, ponudite Vi neko riješenje.

 10. ri-ares – idemo redom: neznam, bi te, zašto bi ja, , i ,riješenje, vidjeo, obračao, ćak, , te… sjedi jedan, ni vojko ne voli tolike drvosjece, bez obzira na trud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here