Home Mozaik Mladić koji je varao ženu s puncem: “Govorio je da će me...

Mladić koji je varao ženu s puncem: “Govorio je da će me ubiti”

109
0
juninho virgilio caso sogro 2

Uvod u skandal

Sjećate li se Juninha Virgilija, mladića koji je prije otprilike šest mjeseci postao poznat cijelom svijetu zahvaljujući aferi sa svojim puncem iza ženinih leđa? Ova nevjerojatna priča privukla je pažnju javnosti i medija širom svijeta, a sada je dobila novi zaokret.

Otkrivanje istine: varao ženu i samog sebe

Nedavno je Juninho odlučio “izaći iz ormara” fotografirajući se s brazilskim gay porno glumcem i najavljujući da će uskoro biti dostupne snimke njihove zabave. Ova vijest konačno je razjasnila mnoge sumnje o njegovoj seksualnosti, pokazujući da je donedavno lagao javnost, a možda i samoga sebe.

Početak skandala: varao ženu s njezinim ocem

Podsjetimo, krajem studenog 2023. godine, Camila Oliveira, 25-godišnja djevojka iz Brazila, našla se u središtu medijske bure kada je na Facebooku objavila da je suprug vara s njezinim ocem. Ova nevjerojatna priča započela je kada je Camila, iz znatiželje, zavirila u očev mobitel i pronašla niz intimnih dopisivanja i snimaka.

Medijski cirkus

Šokirana otkrićem, Camila je odlučila sve objaviti na Facebooku, a obiteljska drama ubrzo se pretvorila u pravi medijski cirkus. Nekoliko dana kasnije, Virgilio je pokušao objasniti svoju stranu priče, opisujući odnos s puncem kao toksičan i navodeći da se prepustio jer se bojao za svoj život.

Obrana Juninha Virgilija

“Vrtjelo mi se u glavi od njegovih stalnih prijetnji. Kad mi ne bi govorio da će me ubiti, tada mi je govorio da će poslati nekoga da me ubije. Prijetio mi je i da će mi oduzeti sina, a sve je to skupa jako utjecalo na stanje moga duha,” rekao je tada Virgilio.

Istina izlazi na vidjelo

Virgilio je tvrdio da je morao igrati igru kako bi prikupio dokaze protiv svog punca. “Istina će kad-tad izaći na vidjelo i cijeli Brazil će shvatiti što se dogodilo, odnosno što je učinio s mojim životom,” dodao je, nazivajući svog punca čudovištem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here