Home Mozaik Mladića u poznatom ljetovalištu raskomadao morski pas: Izgledalo je kao da se...

Mladića u poznatom ljetovalištu raskomadao morski pas: Izgledalo je kao da se spasio, a onda je uslijedio fatalni napad…

320
0

Nakon napada morskog psa u Crvenom moru kod obale Hurghade, ruski državljanin je danas preminuo. Potvrdio je tu informaciju za TASS, Viktor Voropajev, generalni konzul Ruske Federacije u Hurgadi.

Stradao je mladić (23) koji je preminuo oko 15 sati. Morski pas je raskomadao muškarca pred šokiranim svjedocima. Napad se dogodio na plaži hotela Dream Beach.

Diplomat je potvrdio da preminuli nije bio turist, već je živio u Egiptu. Snimka koja je objavljena na društvenim mrežama prikazuje kratku borbu muškarca s morskim psom gdje izgleda da je uspio pobjeći, ali na kraju ga je povukao ispod površine. Čuju se glasovi i vriskovi šokiranih ljudi na plaži.

Podsjetimo, u srpnju prošle godine, dvije su žene, Austrijanka i Rumunjka, smrtno stradale u napadima jednog ili više morskih pasa također na istom mjestu.

Tada je morski pas izgrizao Austrijanku (68) nasmrt, odgrizao joj je ruku i nogu. Jedva je doplivala do obale dok su prestravljeni turisti pokušali galamom odvući pažnju morskog psa, no bezuspješno. Nekoliko sati kasnije, otkriveno je tijelo rumunjske turistkinje u kasnim četrdesetim godinama.

Previous articleSpremala se za vjenčanje, a onda je dobila poruku od budućeg: Odmah se rasplakala, nije bilo za nju (VIDEO)
Next articleNevjerojatna snimka iz Beograda: Mladić u zadnji čas spasio život majci i djetetu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here