Home Mozaik Modni Mačak izbačen s ‘Dore’

Modni Mačak izbačen s ‘Dore’

1143
0

“Ne, uopće nije istina da su me izbacili iz Green rooma. Ja sam član tima grupe Feminnem i isto kao frizerka ili vizažistica ja radim tu na Dori, znači meni je mjesto tamo i ja imam akreditaciju. Naime, ona se sastoji od dva dijela, a ta gospođa koja ih je izdavala mi je dala samo jednu i nisam znao da postoji druga. Nije nitko ni znao dok nismo tamo došli”, rekao nam je Marko Grubnić koji je sinoć navodno bio izbačen iz Green rooma jer se “švercao” s Feminnemkama.

Modnom mačku su se organizatori danas ispričali i dali mu potpunu akreditaciju, što je, kako kaže Marko, u redu s obzirom da je to bila njihova greška. “Ja sam ipak, ruku na srce, ime i prezime koje si takve stvari ne bi ni u snu dozvoljavalo. Ovdje sam isključivo radno i moje mjesto tamo je bio da popravim njihov stajling i da provjerim kako to sve skupa izgleda”, rekao je za Index Modni mačak koji je zadovoljan postignutim rezultatima.

“Bez veze mi je to što ima izvođača koji dolaze na pozornicu kao da idu na popodnevnu kavu”

“Bilo je svega i svačega, kao što obično bude na takvim događanjima. Posebno mi je lijepa bila Nevena Rendeli, ali ne pada mi na pamet da nekoga posebno izdvojim osim Feminnema. Bez veze mi je to što ima izvođača koji dolaze na pozornicu kao da idu na popodnevnu kavu, ali ne bih htio govoriti nikakva imena”, priznaje Grubnić koji je inspiraciju za stajling grupe Feminnem pronašao u seksi Pussycat Dollsicama.

“To je neki spoj baleta i rocka. Bitno je da je sve ispalo scenski usklađeno. Sve je crno-bijelo što je zanimljivo jer svaki od tri kostima pričaju priču za sebe, a opet zajedno izgledaju otkačeno, seksi i maštovito”, rekao je Modni mačak za kraj. (index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here