Home Sport Modrić: Ovo je suludo, nas igrače nitko ništa ne pita

Modrić: Ovo je suludo, nas igrače nitko ništa ne pita

309
0

”Naravno da nam je žao što smo izgubili od Austrije, ali ponekad možda i poraz dobro dođe da shvatimo gdje smo griješili. danas sve ekipe igraju nogomet i nikoga nije lako pobijediti ako nisi pravi, kao što mi nismo bili pravi protiv Austrije”, na početku je rekao Modrić.

Može li se Hrvatska vaditi protiv Francuske?

”Poraz Francuske nije nikakva utjeha. Znam da nas čeka teška utakmica, znamo da naš skor s njima nije najbolji i čekamo tu pobjedu. Igramo kući, bit će pun Poljud i to je dodatan razlog da odigramo najbolje moguće te tako prekinuti taj crni niz s njima i pobijediti ih.”

Igrači su umorni na kraju sezone. kako taj problem riješiti?

”Nemamo drugog izbora. Moramo se skupiti, znam da je kraj sezone, ali to ne smije biti nikakva izlika. naravno da nakon ove sezone nije lako odigrati četiri utakmice Lige nacija. Nas se ne pita ništa, jednostavno moramo odigrati. Mogli su to drugačije rasporediti, barem dvije po dvije utakmice, a ne ovako. No, kako je tako je, ne tražimo nikakve alibije. Tko je tu mora biti spreman.”

Kako se podići nakon 0:3 poraza od Austrije?

”Nema žaljenja ni depresije. Atmosfera je dobra i vjerujem da ćemo uz pomoć publike ostvariti pozitivan rezultat.”

Mladi igrači?

”Snašli su se super. Sve su to mladi igrači koji su budućnost Hrvatske na koje moramo računati.”

Prvaci ste Europe s Realom i što kaže Benzema?

”Osjećaj osvojiti Ligu prvaka i naslov La Lige je nešto nestvarno. Što se tiče Karima, sutra smo na suprotnim stvarima. Čuli se jesmo, ali nismo pričali o utakmici. Samo se nadam da sutra neće biti u formi kao što je bio ove sezone.”

Kakvu atmosferu na Poljudu očekuje?

”Naravno da nam atmosfera na Poljudu puno znači. Svaki put je bilo divno igrati na Poljudu i očekujemo i sutra slično da napravimo dobar rezultat.”

Previous articleStranka Milice Zavetnice tvrdi da im je zabranjen ulaz u Hrvatsku
Next articleDalić odgovarao na pitanje o ostavci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here