Home Mozaik Moj dečko je 30 godina stariji od mene: Kad imamo odnose želi...

Moj dečko je 30 godina stariji od mene: Kad imamo odnose želi raditi nešto zbog čega može momentalno umrijeti

135
0

Život je ponekad stvarno poput filma. Hoće li biti komedija ili tragedija ovisi ponajviše o samim glumcima.

U ovom slučaju, čini se, oboje. Naime, društvena mreža Reddit poznata je po svakakvim temama i raspravama, posebice kada su u pitanju škakljiva pitanja, a posljednje u nizu dobro je nasmijalo korisnike, iako je pitanje bilo na mjestu.

Naime, mlada žena zatražila je pomoć nakon što je napisala da je u vezi sa starijim muškarcem koji je srčani bolesnik. Kako kaže, zajedno su skoro 10 godina, ona ima 35, dok je on u kasnim šezdesetima.

No, problem je što su mu seksualni apetiti sve veći, a ne libi se koristiti ni raznim pomagalima. Rekla je da je godinama sve bilo u redu, dok mu jednom, nakon nasilnog seksa, nije pozlilo. Pozvala je hitnu pomoć i pokazalo se da muškarac ima ozbiljne probleme sa srcem i od tada ne smije ništa uzimati u ruke jer bi ga uzbuđenje moglo ubiti. To je utjecalo na njihov odnos, a on sada pod svaku cijenu želi ne samo poseksati se s mlađom suprugom, već i pokušati s trojcem jer mu je to, kako kaže, oduvijek san, a ne želi na, kako kaže, na “onaj svijet” otići prije nego što ispuni sve svoje želje.

No, problem je što bi ga uzbuđenje moglo ubiti, a ova djevojka to ne želi. Pitala je svoje pratitelje što bi oni napravili na njenom mjestu. Komentari su bili podijeljeni. S jedne strane su bili oni koji su savjetovali razgovor sa stručnjakom, savjetovanje s liječnicima i slično. Ipak, veći je broj onih koji su se na svašta šalili.

“Nakon toga stvarno možete reći da ste imali ‘ubojiti’ seks”, napisao je jedan.

“Bit će mrtav umoran nakon tri, doslovno!” dodao je drugi.

“Mrtav hladan ti predlaže takvo što?” mnogi drugi nadovezali su se sličnim komentarima.

Žena je u komentarima dodala kako jako voli svog supruga te da su prije eksperimentirali sa svime i svačim te da je on takav od samog početka njihove veze, ali da je ovaj put jako zabrinuta jer on je ustrajan u tome, čak i pod cijenu da to učini s nekim drugim. “Oduvijek je živio po principu – jedan život”, dodala je djevojka.

Previous articleUmro Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert
Next articleU Autotroleju od 1. do 14. siječnja nema prodaje karte kod vozača

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here