Home Mozaik “Moja žena je kod frizera potrošila 300 eura. Naljutila se, evo što...

“Moja žena je kod frizera potrošila 300 eura. Naljutila se, evo što su joj rekli”

132
0
pexels engin akyurt 3356170

Korisnik Reddita ispričao što se dogodilo njegovoj partnerici koja se jako naljutila kada su joj u frizerskom salonu izdali račun 

Šišanje kose, bojanje ili jednostavno nekoliko sati opuštanja kod frizera nešto je čemu se mnoge žene rado prepuštaju. Cijena, međutim, može taj trenutak užitka pretvoriti u noćnu moru. Kao kad provedete popodne u salonu i onda na blagajni otkrijete da ste potrošili 300 eura. Ovo je slučaj supruge korisnika koji je svoju priču ispričao na Redditu. Gospođa je bila podvrgnuta keratinskom tretmanu.

Što se dogodilo kod frizera

Gospodin koji je opisao svoju situaciju u objavi na Redditu napisao je: “Jučer je moja žena bila jako ljuta. Upravo je potrošila 300 eura kod frizera za keratinski tretman i osjetila se “prevarenom”. Prije tretmana, s obzirom da je to bio prvi put, pitala ga je za cijenu. Odgovor je bio: “Cijena je po gramu keratina… Ne mogu vam reći koliko je potrebno… “. Ona, koja je već bila pitala prijateljice, mislila je da će potrošiti najviše oko 100-150 eura. Konačni udarac došao je na računu: 300 eura “…a zaračunao sam 10 grama manje…”, dodao je frizer kad je supruga osporila dobiveni iznos.

Sada je bijesna jer bi bila odustala da je prije znala za cijenu. Sigurno se više nikad neće vratiti na to mjesto”.

Komentari na stranici

Objava korisnika Reddita bila je vrlo uspješna na stranici, toliko da su se mnogi oglasili komentarima poput: “Da sam bio na mjestu vaše žene, bio odbio bih platiti”; «Nažalost, kod izvođenja ovakvog tretmana uvijek prijeti iznenađenje…» ili «Smatram nepravednim što nije naveden raspon cijena. Frizer zna svoj posao, dovoljno je bilo reći nešto poput “Za dužinu vaše kose može ići od 100 do 500 eura” (nasumične brojke). Pogriješila je i vaša supruga. Trebala je inzistirati ili reći: “Gle, moj budžet je 150. Je li to dovoljno?”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here