Home Mozaik Muškarac ostavio liječnike u čudu zbog onog što su pronašli u njemu:...

Muškarac ostavio liječnike u čudu zbog onog što su pronašli u njemu: Ovako nešto još nisu vidjeli!

76
0

Nesvakidašnji liječnički slučaj iz Brazila izazvao je nevjericu i pregršt reakcija na društvenim mrežama, 54-godišnji pacijent pojavio se u bolnici s bolovima u rektalnom dijelu tijela, ali nije želio govoriti o detaljima.

Kad su ga pregledali, vidjeli su čudnu kvržicu koja mu je virila iz rektuma i odmah su znali da je riječ o stranom tijelu.

Čovjek se i dalje pravio naivan, ne govoreći što bi moglo izazvati probleme, a rendgenom i ultrazvukom abdomena liječnici su utvrdili da se u njegovom tijelu nalazi čudan željezni predmet.

Ispostavilo se da je riječ o utegu teškom dva kilograma i dugačkom 20 centimetara.

Muškarac i dalje nije želio surađivati ​​s liječnicima, niti reći kako je ovaj predmet dospio u njegovo tijelo, no po svoj logici najvjerojatnije se seksualno samozadovoljavao, a težina mu je zapela tamo gdje ne bi trebala biti.

Stručnjaci su se odlučili za ručno vađenje, opijajući pacijenta sedativima, a kirurg mu je zatim morao staviti podlakticu u an*s kako bi izvukao uteg, javlja Kalle Blue Radio.

Nakon ručnog rektalnog vađenja liječnici su uspješno izvadili predmet koji je muškarcu očito služio za seksualnu stimulaciju.

Previous articleŠiri se snimka vojnika koji leži sam u polju i trese se od hladnoće: ‘Ucjenjuju nas!‘
Next articleBrutalne cijene nekretnina: ‘Običan čovjek si u ovom gradu više ne može priuštiti ništa’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here